Ένας οδηγός γλίτωσε από θαύμα αφού το αυτοκίνητό του καταστράφηκε από ένα εκτός ελέγχου τρακτέρ που οδηγούσε ένας έφηβος που έπαιρνε ναρκωτικά στο Eden Valley στην Αγγλία. Το δραματικό βίντεο δείχνει τη στιγμή που το τεράστιο όχημα Case iH του Tyler Sowerby έστριψε στο δρόμο δύο λωρίδων έξω από μια βάση της RAF και βρέθηκε στην πορεία ενός Honda που οδηγούσε ένας άνδρας, ο οποίος δεν είχε πολύ χρόνο να αντιδράσει.

Ο εισαγγελέας Graeme Tindall δήλωσε στο δικαστήριο ότι ο William Davis οδηγούσε ένα Honda κατά μήκος του A1101 στο Σάφολκ στις 24 Σεπτεμβρίου του περασμένου έτους, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι. Το τρακτέρ πέρασε κυριολεκτικά πάνω από το αυτοκίνητο, καταστρέφοντάς το.

Ο 19χρονος παραδέχθηκε στο δικαστήριο ότι οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ενώ το ίδιο είχε συμβεί και τον Φεβρουάριο του 2022 όταν αστυνομικοί τον σταμάτησαν και το τεστ αίματος στο οποίο υποβλήθηκε έδειξε ότι είχε κάνει χρήση κοκαΐνης.

Ο 19χρονος καταδικάστηκε και για τα δύο περιστατικά και πρέπει να κάνει κοινωνική εργασία για 10 ημέρες ενώ του απαγορεύτηκε να οδηγεί για τρία χρόνια.