Η ηθοποιός του «The Last Of Us» Άσλεϊ Τζόνσον κινείται νομικά κατά του πρώην συντρόφου της Μπράιαν Γουέιν Φόστερ, ζητώντας περιοριστικά μέτρα, καθώς τον κατηγορεί για ενδοοικογενειακή βία.

Όπως αναφέρει η dailymail.co.uk, η 39χρονη ανέφερε πως δέχονταν συνέχεια εξευτελιστικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ενώ τον κατηγόρησε πως προσπάθησε να της αποσπάσει 150.000 δολάρια.

Ωστόσο, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν όταν του ζήτησε να χωρίσουν. Τότε, είδε πως εκείνος έφερε στο σπίτι μια τσάντα. Εκείνη από περιέργεια την άνοιξε κρυφά και μέσα βρήκε μια γκαρότα, που συνήθως συνδέεται με τον στραγγαλισμό, μαζί με δύο αεροβόλα όπλα.

«Είναι κοντά στα όρια και ικανός να διαπράξει φόνο», ανέφερε στο δικαστήριο, όπου η οικογένεια της υποστήριξε τους ισχυρισμούς της, αναφέροντας ότι ο Μπράιαν Γουέιν Φόστερ την είχε κακοποιήσει πολλές φορές.

Έτσι, για να βεβαιωθεί για την ασφάλειά της, ζήτησε από το δικαστήριο της κομητείας του Λος Άντζελες να θέσει αυστηρά όρια μεταξύ αυτής και του Φόστερ, επιδιώκοντας να του απαγορεύσει να πλησιάσει σε απόσταση 500 μέτρων από το σπίτι της και 100 μέτρων από τον σκύλο τους.

Ο δικαστής έκανε δεκτό το αίτημα της και διέταξε τον Φόστερ να μείνει μακριά από την ηθοποιό, μέχρι την επίσημη ακρόαση που έχει προγραμματιστεί για τον Ιούνιο.