Συγκλόνισε η αδερφή ενός Έλληνα τραυματία στο Σουδάν, καθώς ανέφερε ότι δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του, ενώ ανησυχεί πως δεν θα επιβιώσει από την περιπέτεια που βιώνει, λόγω προβλήματος υγείας.

Η γυναίκα μίλησε στην κάμερα της «ΤLive» που παρουσιάζει η Τατιάνα Στεφανίδου και δήλωσε πως «φοβάμαι ότι δεν θα βγάλει τη νύχτα. Πάσχει από ζάχαρο και έχει μια εβδομάδα να πάρει τα χάπια του. Ανησυχούν ότι θα πέσει σε κώμα».

Επίσης, είπε ότι «από χθες το μεσημέρι έχουμε χάσει επαφή μαζί του». «Μας ενημέρωσε ότι τον έχουν πάρει οι Γάλλοι και φεύγουν. Δεν μας είπε παραπάνω λεπτομέρειες και δεν μας ανέφερε ότι υπάρχουν άλλοι Έλληνες στο κομβόι».

«Ο Σαμ και ο Ρόμπερτ τους έσωσαν τη ζωή. Ο Ρόμπερτ είναι ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κοινότητας. Αυτά τα δύο παιδιά τους έσωσαν τη ζωή και όταν βομβαρδίστηκε το νοσοκομείο μετά την πρώτη ρουκέτα που φάγανε. Αυτοί βρήκαν τον τρόπο να τους μεταφέρουν και δυστυχώς αυτά τα δύο παιδιά μείνανε πίσω», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Παράλληλα, μίλησε για τις δυσκολίες στην επικοινωνία και είπε πως «έχουν πέσει οι κεραίες όλων των εταιρειών στο Σουδάν και είναι αδύνατη η επικοινωνία. Εμείς μιλάμε με κάτι συγγενείς τους εδώ που παίρνουν κάτι γείτονες που έχουν τηλέφωνο και τρέχουν να τους ενημερώσουν».