Μια μητέρα από τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ κατηγορείται πως στραγγάλισε τα δύο μικρά παιδιά της και αποπειράθηκε να σκοτώσει και το τρίτο της παιδί ενώ στη συνέχεια επιχείρησε να αυτοκτονήσει πηδώντας από το παράθυρο. Η 32χρονη Lindsay Clancy από το Plymouth, αναρρώνει σε νοσοκομείο της Βοστόνης και τελεί υπό αστυνομική κράτηση. Η γυναίκα βρίσκεται αντιμέτωπη με δύο κατηγορίες ανθρωποκτονίας και τρεις κατηγορίες στραγγαλισμού για τη δολοφονία της 5χρονης κόρης της και του 3χρονου γιου της, μεταδίδουν οι New York Post.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι της οικογένειας από τον σύζυγο της γυναίκας. «Οι αστυνομικοί εντόπισαν τρία παιδιά στο σπίτι ηλικίας κάτω των πέντε ετών αναίσθητα, με εμφανή τα σημάδια σοβαρών τραυματισμών», δήλωσε ο επικεφαλής των ερευνών. Η 5χρονη Cora και ο 3χρονος Dawson μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Το μικρότερο παιδί της, ένα αγοράκι μόλις 7 μηνών, μεταφέρθηκε με αεροπλάνο στο νοσοκομείο Παίδων της Βοστών και δίνει μάχη για τη ζωή του, λένε οι αρχές. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, η Clancy φαίνεται ότι στραγγάλισε τα παιδιά της.

Prosecutors said Lindsay Clancy, the mother of two children who were found dead inside a Duxbury home Tuesday night, will be charged with homicide.

Posted by WBZ | CBS Boston on Wednesday, January 25, 2023

Ωστόσο, ο ιατροδικαστής θα εκδώσει επίσημη αιτία θανάτου τις επόμενες ημέρες. «Πρόκειται για μια αδιανόητη, παράλογη τραγωδία και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη», δήλωσε η αστυνομία.

Arrest warrant has been issued tonight for Duxbury mother Lindsay Clancy for two counts of homicide, three counts of…

Posted by Drew Karedes Boston 25 on Wednesday, January 25, 2023

Οι ερευνητές εξετάζουν το ενδεχόμενο η Κλάνσι να έπασχε από επιλόχειο κατάθλιψη. Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά η γυναίκα είχε πάρει άδεια από το Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης όπου εργαζόταν ως νοσοκόμα. Συγγενείς της οικογένειας δήλωσαν πως είναι σε κατάσταση σοκ καθώς τίποτα δεν προμήνυε το κακό. «Είναι σπαρακτικό. Ήταν απλά όμορφα, όμορφα παιδιά. Καλά φροντισμένα – ήταν απλά όμορφα, αυτό είναι όλο. Είχαν μια όμορφη ζωή», ανέφερε η θεία τω παιδιών.