Συγκλονίζουν οι περιγραφές για τον κατά συρροή βιαστή αστυνομικό στη Βρετανία, καθώς γυναίκες περιγράφουν τους τρόπους με τους οποίους τις βίαζε, όπως ότι της έσερνε στο μπάνιο και τις μαστίγωνε.

«Το σεξ έγινε πραγματικά βίαιο. Ήθελε να είμαι ίδια με μια πόρνη, αλλά εγώ δεν ήθελα να κάνω τέτοια πράγματα. Ήταν παράξενα, τρελά πράγματα…», είπε χαρακτηριστικά ένα θύμα του, σύμφωνα με την dailymail.co.uk.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι τη βίασε πάνω από μία φορά και σημείωσε πως «έλεγα όχι και μετά ξυπνούσα με αυτόν από πάνω μου».

«Μαστίγωνε με ζώνες, έσερνε από τα μαλλιά», ανέφερε μια άλλη γυναίκα υπό το καθεστώς της ανωνυμίας, ενώ με βάση τα στοιχεία προκύπτει ότι έλεγε σε όλες «είσαι σκλάβα μου, είσαι πόρνη».

Μάλιστα, ορισμένα από τα θύματα του τα γνώρισε σε ιστοσελίδες ερωτικών γνωριμιών και με βάση τις αρχές, αρχικά συστήνονταν «ως ένας ευγενικός άντρας που θα ήθελε κάθε γυναίκα». Στη συνέχεια όμως, έδειχνε τις κακοποιητικές προθέσεις του, ενώ εγκλώβιζε τα θύματα του, είτε μέσω ψυχολογικής βίας, είτε τις φυλάκιζε στην κυριολεξία, ακόμα και μέσα σε ένα δωματιάκι που είναι λίγο μικρότερο από το σπίτι σκύλου.

Μέχρι στιγμής αναφέρεται ότι σε 18 χρόνια βίασε 12 γυναίκες, όμως έρευνες για περισσότερα θύματα είναι σε εξέλιξη.