Φουντώνουν ξανά οι φήμες για την υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν και ειδικά όσες αναφέρουν ότι έχει καρκίνο, αφού η οικογένεια του φέρεται να ανησυχεί ιδιαίτερα, επειδή εκείνος βήχει συνέχεια και φέρεται να έχει χάσει πολλά κιλά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, το General SVR μετέδωσε στο Telegram ότι ο Ρώσος πρόεδρος υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, ενώ φέρεται να εμφανίζεται αρκετά φουσκωμένος και με πρησμένο πρόσωπο, τη στιγμή που σε «1,5 χρόνο έχει χάσει 18 κιλά».

Αν και το συγκεκριμένο κανάλι δεν ανέφερε ότι έχει αποδείξεις για την κακή υγεία του Πούτιν υποστήριξε πως «τόσο ο ίδιος ο Πούτιν όσο και οι συγγενείς του καθώς και οι γιατροί ανησυχούν για τον βήχα του, για τη συνεχόμενη ναυτία αλλά και την έλλειψη όρεξης που οφείλεται στη φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει λόγω της ειδικής δίαιτας που κάνει εξαιτίας ενός όγκου».

«Τους τελευταίους μήνες ο Πούτιν έχασε οκτώ κιλά και ο κύκλος του ανησυχεί ότι η έλλειψη βάρους και η ναυτία θα θεωρηθεί από την ρωσική ελίτη ως ένδειξη ραγδαίας επιδείνωσης της υγείας του», τόνισε ακόμη το General SVR.

Στο μεταξύ ο Πούτιν μεταξύ Παρασκευής και Κυριακής εμφανίστηκε μόνο μία φορά – την ώρα που πληθαίνουν οι πληροφορίες αναφορικά με το ότι υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις λόγω επιδείνωσης της υγείας του.