Μια είδηση που προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό έρχεται από το Νέο Δελχί της Ινδίας και αφορά σε ένα μικρό κοριτσάκι και τον βάναυσο τρόπο με τον οποίο «πλήρωσε» το γεγονός ότι δεν διάβασε τα μαθήματα του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα indianexpress.com το πεντάχρονο παιδί, δέθηκε και αφέθηκε στην ταράτσα του σπιτιού, το πιθανότερο από τη μητέρα της, επειδή δεν είχε διαβάσει τα μαθήματα του.

Στο video φέρεται να δείχνει τα άκρα του κοριτσιού δεμένα με ένα σχοινί και να παλεύει κάτω από τον ήλιο για να μπορέσει να λυθεί. Η μικρή κάνει απέλπιδες προσπάθειες να λυθεί από τα δεσμά της και φωνάζει βοήθεια. Η αστυνομία του Νέου Δελχί ενημέρωσε ότι εντόπισε την οικογένεια και ξεκίνησε έρευνα εναντίον των γονέων.

Η αρχική έρευνα αποκάλυψε ότι το κορίτσι δέθηκε και αφέθηκε στην ταράτσα εν είδει τιμωρίας επειδή δεν έκανε τη σχολική του εργασία, όπως ενημέρωσε ένας αξιωματούχος, προσθέτοντας ότι είναι μαθήτρια ενός κοντινού σχολείου.

«Καταλάβαμε ότι το video έγινε viral και αρχίσαμε να ψάχνουμε την οικογένεια. Στάλθηκαν ομάδες στις πόλεις Khajuri Khas και Karawal Nagar. Έπειτα από μικρό διάστημα, μια από τις ομάδες βρήκε τη διεύθυνση. Πήγαμε εκεί και βρήκαμε τους γονείς. Για το θέμα έχει ξεκινήσει έρευνα. Θα ληφθούν νομικά μέτρα. Δεν έχει γίνει καμία σύλληψη. Σχηματίζεται δικογραφία», είπε ο αξιωματούχος.

Ο πατέρας του κοριτσιού εργάζεται ως ράφτης και ήταν εκτός όταν συνέβη το περιστατικό, ενώ η μητέρα του κοριτσιού είναι νοικοκυρά και θα ανακριθεί για το περιστατικό.