Η στιγμή που αεροσκάφος της British Airways παλεύει να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Χίθροου της Βρετανίας κατά τη διάρκεια της καταιγίδας Κόρι, έχει καταγραφεί σε βίντεο που κόβει την ανάσα καθώς ο πιλότος έδωσε πραγματική μάχη για να μην αναποδογυρίσει το τζετ καθώς η ουρά του χτύπησε στην άσφαλτο.

Το αεροπλάνο, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, έφτασε στο αεροδρόμιο του Λονδίνου λίγο μετά το μεσημέρι της Δευτέρας έχοντας ξεκινήσει από το Αμπερντίν το πρωί της ίδιας μέρας.

Συγκλονιστικά πλάνα που καταγράφηκαν από την πλατφόρμα Big Jet TV δείχνουν ότι το αεροσκάφος σχεδόν αναποδογυρίζει μετά την προσγείωσή του εν μέσω θυελλωδών ανέμων που ανάγκασαν τον πιλότο να απογειωθεί ξανά και να πλησιάσει ξανά για μια δεύτερη προσπάθεια.

Στο βίντεο, το οποίο έχει χιλιάδες προβολές, φαίνεται το αεροπλάνο να ταλαντεύεται στον αέρα καθώς πλησιάζει στο Χίθροου. Στη συνέχεια χτυπά την άσφαλτο πριν γύρει προς την αριστερή του πλευρά, ισορροπώντας στους αριστερούς τροχούς.

Ο πιλότος μάχεται για να μην αναποδογυρίσει το τζετ, η ουρά του οποίου φαίνεται να αγγίζει την άσφαλτο πριν το αεροσκάφος ξανασηκωθεί στον στον αέρα για άλλη μια προσπάθεια προσγείωσης.