Τα συνέδρια στεγαστικών δανείων και οι εμπορικές εκθέσεις μπορεί να είναι μια βαρετή υπόθεση όταν δεν γίνονται σωστά, γι’ αυτό πολλοί προσπαθούν να ζωντανέψουν την εκδήλωση με ανοιχτά μπαρ, ομιλητές διασημοτήτων, διασκεδαστικά βραβεία κληρώσεων και αρκετό φαγητό για να σας κρατήσουν σταθερούς στη θέση σας. Όμως, τα γεγονότα πήραν πολύ άγρια τροπή την περασμένη Τρίτη, όταν ξέσπασε καυγάς μεταξύ δύο εταιρειών δανεισμού στο Trade Expo στο Ατλάντικ Σίτι του Νιου Τζέρσεϊ.

Ολόκληρος καυγάς ξέσπασε στο θέρετρο Harrah’s Resort του Ατλάντικ Σίτι την Τρίτη. Δεκάδες κουστουμαρισμένοι άντρες γρονθοκόπησαν ο ένας τον άλλον, επιδόθηκαν σε μάχη σώμα με σώμα που περιελάμβανε ανθρώπους να φωνάζουν, να πετάνε καρέκλες, να σπρώχνουν τραπέζια και να παλεύουν τους άλλους στο έδαφος σε ένα μέρος που φαίνεται να είναι καθιστικό ενός μπαρ.

Δραματικά πλάνα κατέγραψαν τη στιγμή που ξέσπασε ξαφνικά ο καυγάς λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα, καθώς οι άνδρες άρχισαν να φωνάζουν και να χτυπιούνται μεταξύ τους στην τραπεζαρία.

Το πανικόβλητο πλήθος αρχίζει να τρέπεται σε φυγή καθώς οι εμπλεκόμενοι επιτίθενται ο ένας στον άλλο και παίρνουν καρέκλες ως όπλα, ενώ άλλοι έβγαλαν τα κινητά τους τηλέφωνα για να καταγράψουν τη μάχη.

Ένας μοναχικός φύλακας καταφθάνει, αλλά δεν μπορεί να κάνει πολλά ενάντια στο βίαιο πλήθος μέχρι να φτάσουν άλλοι για να βοηθήσουν να τερματιστεί η μάχη.

Μάρτυρες ανέφεραν ότι ο καβγάς ξεκίνησε αφού μια ομάδα μεσιτών στεγαστικών δανείων στο Νιου Τζέρσεϊ αφαίρεσε μεθυσμένους μεσίτες στεγαστικών δανείων στη Νέα Υόρκη από το πάρτι τους. Μετά το πάρτι, οι μεσίτες στεγαστικών δανείων της Νέας Υόρκης επέστρεψαν για να τσακωθούν.

«Μια τράπεζα στεγαστικών δανείων φιλοξενούσε ένα πάρτι [και] ένα άλλο γκρουπ από μια τράπεζα στεγαστικών δανείων εμφανίστηκε. Τους έδιωξαν [και] ως αντίποινα, περίμεναν μέχρι να τελειώσει το πάρτι και τους επιτέθηκαν [τους μεσίτες του Νιου Τζέρσεϊ]» δήλωσε μάρτυρας

«[Οι δανειστές] είναι πολύ αυστηροί στο να μην αφήνουν άλλους δανειστές να μπουν στα πάρτι τους. Είναι αυστηρά για να ευχαριστήσουν τους υπάρχοντες Realtors για τις δραστηριότητές τους καθώς και να [παρακαλέσουν] νέους Realtors να συνεργαστούν μαζί τους», ανέφερε ένας άλλος μάρτυρας. «Είναι ταμπού για έναν άλλο δανειστή να συντρίψει ένα πάρτι ανταγωνιστικών δανειστών».

Σύμφωνα με τον Τύπο του Atlantic City, NJ, η αστυνομία κλήθηκε στο καζίνο Harrah’s Resort στις 3 π.μ. την Τρίτη. Διαπίστωσαν ότι τουλάχιστον δώδεκα άτομα ενεπλάκησαν στον καυγά μεταξύ μεσιτών και τουλάχιστον ένα άτομο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τη θεραπεία μη απειλητικών για τη ζωή του τραυματισμών.

«Η αστυνομία είπε ότι ο καυγάς είχε ήδη αποκλιμακωθεί τη στιγμή που έφτασαν», ανέφερε η Post την Παρασκευή. «Δεν έγιναν συλλήψεις επειδή κανείς στη σκηνή δεν ήθελε να υπογράψει ποινική μήνυση».