Πολλά μπορεί να συμβούν σε μία ζωντανή μετάδοση. Από αγενείς περαστικούς που φωνάζουν για να πάρουν τα 10 δευτερόλεπτα δημοσιότητας που (δεν) τους αναλογούν μέχρι παραβιαστικές συμπεριφορές κυρίως απέναντι σε γυναίκες ρεπόρτερ. Αυτή τη φορά ωστόσο ένα πολύ επίπονο ατύχημα είχε ένας ποδηλάτης σε ζωντανή μετάδοση του 10 News First.

Η ρεπόρτερ του Channel 10 Anne-Marie Leonard έδινε την πρωινή ενημέρωση σχετικά με τον απόηχο μιας πυρκαγιάς σε ένα εργοστάσιο λευκών ειδών στο Περθ της Δυτικής Αυστραλίας, όταν ένας ποδηλάτης στο βάθος έπεσε αδέξια και χτύπησε τη βουβωνική χώρα του στο τιμόνι του ποδηλάτου του.

Το απόσπασμα του οδυνηρού περιστατικού απαθανατίστηκε και κοινοποιήθηκε στη σελίδα 10 News First στο Instagram. «Μια οδυνηρή στιγμή στις ειδήσεις χθες το βράδυ», η λεζάντα της ανάρτησης έγραφε με τα hashtags: «#perth» «#bikefail» και «#ohno»

Ο νεαρός άνδρας φαίνεται στο βίντεο να επιβραδύνει και να πέφτει στο τιμόνι του ποδηλάτου του λόγω της ορμής. Ο μορφασμός που κάνει από τον πόνο είναι ενδεικτικός και της σφοδρότητας που είχε η ευαίσθητη περιοχή του με το ποδήλατο.

Γνώριμες οι γκάφες στο κανάλι

Δεν είναι η πρώτη φορά που μια αμήχανη στιγμή απαθανατίζεται από την ομάδα του Channel 10 Perth.

Πέρυσι, η δημοσιογράφος Charlotte Goodlet έκανε μια πολύ ατυχή on-air γκάφα αφού πρόφερε λάθος μια κρίσιμη λέξη σε μια δικαστική υπόθεση για έναν οδοντίατρο που πήγαινε στη φυλακή.

Η Goodlet αποκάλυψε ότι μια οδοντίατρος, η Nataliia Nairn, κατηγορήθηκε για παράλειψη συμμόρφωσης με μια οδηγία σχετικά με την εξάσκηση όταν έπρεπε να απομονωθεί λόγω του κορονοϊού – αλλά πρόφερε τη λέξη counts ως cunts.