Τραγική κατάληξη είχε η συναυλία του Τράβις Σκοτ στο μουσικό φεστιβάλ Astroworld, που έγινε στο Χιούστον του Τέξας, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για τουλάχιστον οκτώ νεκρούς, ενώ υπάρχουν αναφορές και για αρκετούς τραυματίες.

Σύμφωνα με το ABC, περίπου 50.000 θεατές μαζεύτηκαν στο NRG Park για να απολαύσουν τον γνωστό ράπερ, με τον αρχηγό της Πυροσβεστικής του Χιούστον, Σαμουέλ Πένια, να αναφέρει ότι «το πλήθος άρχισε να συμπιέζεται προς το μπροστινό μέρος της σκηνής και ο κόσμος άρχισε να πανικοβάλλεται».

Στην περιοχή επικράτησε χάος, με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να σπεύδουν στην περιοχή για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ενώ κατέφθασαν και αρκετά ασθενοφόρα, καθώς πολλοί θεατές ποδοπατήθηκαν μέσα στην αναστάτωση.

Η συναυλία διεκόπη, ενώ σύμφωνα με υλικό που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο το προσωπικό ασφαλείας κατάφερε να απομακρύνει κόσμο που προσπάθησε να μπει στο φεστιβάλ, κάτι που φαίνεται πώς μείωσε κάπως το μέγεθος της τραγωδίας.

Υπενθυμίζεται ότι τα 100.000 εισιτήρια του φεστιβάλ που διοργανώνει ο Τράβις Σκοτ από το 2018 (σ.σ. πέρσι δεν έγινε λόγω της πανδημίας) κυκλοφόρησαν τον Μάιο κι εξαφανίστηκαν μέσα σε μία ώρα.