Τύχη βουνό θα λέγαμε ότι είχε μία οικογένεια από το Μαρίν της Καλιφόρνιας στις ΗΠΑ καθώς σώθηκε από πτώση δέντρων που έλιωσαν το αυτοκινούμενό τους ενώ τα μέλη της κοιμόντουσαν. Η οικογένεια παραλίγο να γίνει χαλκομανία από τα μεγάλα δέντρα που έπεσαν αλλά γλίτωσε το κακό λόγω του παράξενου τρόπου με τον οποίο τα τεράστια δέντρα χτύπησαν πάνω από το RV τους.

Τα δέντρα έπεσαν κατά τη διάρκεια μιας τεράστιας καταιγίδας στο Κέντφιλντ την Κυριακή και προσγειώθηκαν σε μια θέση όπου ένα σφηνώθηκε ανάμεσα σε δύο άλλα, σύμφωνα με βίντεο και φωτογραφίες του KGO-TV.

Μέρος του δέντρου προσγειώθηκε σε ένα κρεβάτι όπου ο μπαμπάς της οικογένειας Μάθιου Μπέρσμα κοιμόταν, είπε η οικογένεια.

Δείτε το video εδώ.

«Αν ήμουν 15 εκατοστά πιο πάνω ολόκληρο το δέντρο θα με είχε τσακίσει»

Ο Μπέρσμα ξύπνησε από τον ήχο της γυναίκας του να ουρλιάζει, με ένα δέντρο που είχε σπάσει το σπίτι της οικογένειας στη μέση και πάνω από τον ώμο του. Άπλωσε το χέρι μέσω ενός ανοίγματος για να πει στην οικογένειά του ότι ήταν καλά, είπε.

«Αν ήμουν 15 εκατοστά πιο πάνω ολόκληρο το δέντρο θα με είχε τσακίσει», είπε ο Μπέρσμα στον σταθμό.

Η σύζυγός του, Ντανιέλε Μπράκοβιτς είχε βγει έξω στη βροχή αφού τα δέντρα έπεσαν μετά το πέρασμα στρόβιλου που έστελνε σπασμένα τζάμια και κουνώντας το RV πέρα ​​δώθε, είπε.

«Ο σκύλος μας είχε μόλις πεθάνει το προηγούμενο βράδυ και νομίζω ότι ήταν ο φύλακας άγγελός μας για να σώσει τη ζωή του», είπε μέσα σε δάκρυα, αναφερόμενη στον σύζυγό της. «Αν το δέντρο δεν είχε πέσει και δεν είχε σφηνωθεί ανάμεσα σε δύο άλλα δέντρα, θα είχε τσακιστεί».

Η Ντανιέλε, ο Μάθιου, οι δύο έφηβες κόρες τους και τα σκυλιά τους ζουν στο RV τον τελευταίο χρόνο, ενώ εργάζονται πάνω σε σχέδια να χτίσουν ένα σπίτι ψηλά σε μια πλαγιά με πυκνά δάση.

Όλη η οικογένεια είναι εντάξει, σχεδόν αλώβητη. Ο πατέρας μεταφέρθηκε στα επείγοντα με ένα μαύρο μάτι και ένα εξόγκωμα στο μέτωπό του. Έχει επίσης διάσειση, αλλά δεν ανησυχεί για αυτά. «Η άλλη πλευρά του κρεβατιού είναι εντελώς διαλυμένη και εκεί κοιμάται η Ντανιέλε, οπότε αν είχε ξαπλώσει να ξεκουραστεί μαζί μου, πιθανότατα θα ήταν νεκρή», είπε.