Πολλά είναι τα ευτράπελα που έχει συναντήσει το αυτοκίνητο του Google Maps στις βόλτες χαρτογράφησης που κάνει ανά τον κόσμο. Συνήθως πολίτες οι οποίοι δεν θέλουν να καταγραφούν αυτοί και τα σπίτια τους επιτίθενται στο όχημα ή κάνουν άσεμνες χειρονομίες. Μια γυναίκα από το Λίβερπουλ ωστόσο αποφάσισε να δώσει κάτι πιο πικάντικο στον οδηγό και τους χρήστες του Google Maps Street View.

Κανονικά, οι άνθρωποι θα έπρεπε να πληρώσουν, ή τουλάχιστον, να χρησιμοποιήσουν κάποιο είδος πλατφόρμας με αξιολόγηση ακατάλληλο» για να δουν τέτοιες φωτογραφίες.

Αλλά για αυτή τη γυναίκα, η οποία δεν έχει ακόμη αναγνωριστεί, το να εκθέσει το στήθος της στην κάμερα της Google ήταν μια διασκεδαστική εμπειρία που ενδεχομένως να είχε σχεδιάσει σε κάποιο βαθμό.

Σύμφωνα με το Liverpool Echo, ένα άτομο επικοινώνησε με την εφημερίδα για να μοιραστεί αυτό που είχε δει: Mία γυναίκα δείχνει το στήθος της στην περιοχή Ντινγκλ καθώς κοίταζε στο Google Maps Street View.

Γειτόνισσές της έδειχναν προς την κάμερα για να μην χαθεί στο στιγμιότυπο

Η μηχανή αναζήτησης απαθανάτισε επίσης στη φωτογραφία δύο άλλες γυναίκες να στέκονται στον φράχτη και να κοιτούν καθώς περνούσε το αυτοκίνητο της Google.

Μία από τις γυναίκες, που φορούσε γκρι φόρμα και γυμναστήρια, φαινόταν να δείχνει προς… τα αποκαλυπτήρια.

Αυτοκίνητο του google maps street view

Σύμφωνα με την Echo, οι τρεις γυναίκες, οι οποίες φαινόταν ότι ήταν φίλες, πιστεύεται ότι περίμεναν το αυτοκίνητο των Χαρτών Google για να περάσει μπροστά, λίγες στιγμές πριν τη φωτογράφιση της εικόνας.

Στη συνέχεια η τριάδα φωτογραφήθηκε από άλλη οπτική γωνία, δείχνοντας τις κυρίες να συζητούν μεταξύ τους.

Στην πραγματικότητα, δεν είναι ασυνήθιστο οι χρήστες να συναντούν ανθρώπους που απεικονίζονται σε μια αστεία δύσκολη θέση στους δρόμους που εμφανίζονται στους Χάρτες Google.