Μπροστά σε μια φρικιαστική υπόθεση βρέθηκαν οι αρχές της Αριζόνας στις ΗΠΑ, όταν ένας άντρας είπε στους αστυνομικούς ότι κράτησε το σώμα της έφηβης φίλης του σε αποσύνθεση μέσα σ’ ένα πλαστικό δοχείο «επειδή ήθελε να μείνει κοντά της».

Ο 21χρονος Ντάνιελ Μπλας Τορεάλμπα και ο αδελφός του συνελήφθησαν αφού η αστυνομία του Φοίνιξ βρήκε τα λείψανα της 17χρονης φίλης του Ντέστινι Μουνιόζ, τυλιγμένα σε πλαστικό και δεμένα με ταινία μέσα σε δοχείο. Το κορίτσι ήταν και η μητέρα του 1 έτους παιδιού του.

Οι αδελφοί φέρεται να έβαλαν την κοπέλα στο δοχείο, από το οποίο αναδυόταν έντονα η μυρωδιά ενός πτώματος σε αποσύνθεση από ένα αυτοκίνητο σε φορτηγό στις 5 Οκτωβρίου όταν βρέθηκε το πτώμα, σύμφωνα με τα δικαστικά αρχεία που επικαλείται η New York Post.

Σύμφωνα με τα δικαστικά αρχεία, ο Τορεάλμπα και ο αδελφός του Έντβιν Τσάβες-Μπλας, 19 ετών, κατηγορούνται ότι συγκάλυψαν τον θάνατο του κοριτσιού με σχέδιο να την κόψουν σε κομμάτια με αλυσοπρίονο και να την θάψουν.

Σκηνή εγκλήματος στην Αριζόνα

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας

Η Μουνιόζ σκοτώθηκε από έναν πυροβολισμό, αλλά ο δράστης ισχυρίστηκε ότι αυτοπυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια ενός καβγά. Αφού πέθανε η Μουνόζ, ο Τορεάλμπα έστειλε μήνυμα στην οικογένειά της χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό της, έτσι ώστε «να μην ανησυχούν για αυτήν».

Η οικογένεια Μπλας-Τορεάλμπα είχε αναφέρει στις αρχές ότι η κοπέλα χάθηκε στις 5 Οκτωβρίου, αφού είπαν ότι δεν την είχαν δει για περίπου 10 ημέρες. Όταν η αστυνομία έφτασε στο σπίτι, φέρεται να βρήκε τα απομεινάρια της 17χρονης στο μεγάλο δοχείο. Η αστυνομία πιστεύει ότι πέθανε περίπου στις 26 Σεπτεμβρίου.

Ο Τορεάλμπα σε άλλα μέλη της οικογένειάς του είχε πει ότι το κορίτσι πέθανε αφού την έσπρωξε και εκείνη χτύπησε το κεφάλι της.

Ο 19χρονος αδερφός του βοήθησε τον δράστη να καθαρίσει τη σκηνή, σύμφωνα με τις αρχές ενώ φέρεται να πιάστηκε σε βίντεο παρακολούθησης να αγοράζει το δοχείο, την ταινία και το αλυσοπρίονο. Όλα τα έπιπλα βρέθηκαν να έχουν αφαιρεθεί από το σπίτι, ανέφερε το 12 News.