Ένας Κινέζος, άφησε ως ενέχυρο την εγγονή του σε σπα της χώρας του, λέγοντας τους υπεύθυνους ότι θα επέστρεφε σε λίγη ώρα για να φέρει χρήματα και δεν επέστρεψε ποτέ. Έχουν ήδη περάσει τουλάχιστον 30 ημέρες.

Όταν η Siyao και ο παππούς της έφτασαν στο κέντρο χαλάρωσης και ευεξίας, στην πόλη Kunming, ο ηλικιωμένος ζήτησε ένα χαλαρωτικό μπάνιο και ένα εξίσου αναζωογονητικό μασάζ. Αλλά όταν έφτασε η ώρα της πληρωμής, ο παππού ισχυρίστηκε ότι ξέχασε τα χρήματά του στο σπίτι και πως θα μπορούσε να φύγει για να τα φέρει άμεσα.

«Ανέφερε στην ρεσεψιόν, ότι θα άφηνε την εγγονή του, τη Siyao, ως εγγύηση ότι πράγματι θα επέστρεφε», εξήγησε ο μάνατζερ του σπα, Mee Wang. Καθώς οι ώρες περνούσαν, και δεν υπήρχε κανένα ίχνος από τον άντρα, το προσωπικό συνειδητοποίησε ότι ο άκαρδος παππούς επέλεξε να εγκαταλείψει την εγγονή του παρά το να πληρώσει το αντίτιμο.

Η είδηση έγινε γνωστή στα τοπικά μίντια, τα οποία πράττουν τα δέοντα για την ανεύρεση του άγνωστου άντρα. Εν τω μεταξύ, η εξάχρονη εξακολουθεί και μένει στο σπα.