Σκληρές σκηνές κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας ενός εκθεσιακού κέντρου αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας όταν ένα αυτοκίνητο έφυγε «πετώντας» από τον δεύτερο όροφο και προσγειώθηκε πάνω στο χώρο υποδοχής καταπλακώνοντας την εργαζόμενη στη ρεσεψιόν.

Σύμφωνα με τις αρχές, το όχημα οδηγούσε ένας εργαζόμενος που ήταν υπεύθυνος για τον καθαρισμό των αυτοκινήτων της αντιπροσωπείας, ο οποίος δεν είχε άδεια οδήγησης.

Το αυτοκίνητο έπεσε προς τα εμπρός και προσγειώθηκε ανάποδα ακριβώς πάνω στην ρεσεψιονίστ, η οποία είχε μόνο ένα δευτερόλεπτο για να δει τι της ερχόταν.

Πώς έγινε το απίστευτο ατύχημα

Δύο ρεσεψιονίστ ηλικίας 19 και 22 ετών που δούλευαν εκείνη τη στιγμή στην αντιπροσωπεία της Volkswagen τραυματίστηκαν, με την μία να βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση. Ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση και τα τραύματα της μίας κοπέλας που έπρεπε να μεταφερθεί με ελικόπτερο στο νοσοκομείο όπου και δίνει μάχη για τη ζωή της.

Τα βίντεο του περιστατικού από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης δείχνουν τη μία εργαζόμενη να κάθεται στη μέση ενός κυκλικού λόμπι γραφείων που βρίσκεται σε κεντρικό χώρο της αντιπροσωπείας.

Καθώς το αυτοκίνητο τουμπάρει η 19χρονη εμφανίζεται να κάνει μια μάταιη προσπάθεια να απομακρυνθεί από κάτω από το αυτοκίνητο, το οποίο την συνθλίβει.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, που και αυτός τραυματίστηκε, είχε επιστρέψει από ένα πλυντήριο αυτοκινήτων και στάθμευε στον δεύτερο όροφο όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος και το προσέκρουσε στα προστατευτικά στον ημιώροφο από ύψος 20 ποδιών, με το αυτοκίνητο να προσγειώνεται ανάποδα