Όλοι κάποτε αναρωτηθήκαμε πως θα ήταν η ζωή αν υπήρχαν αληθινοί υπερήρωες. Στο Σιάτλ η συγκεκριμένη σκέψη δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα αφού η ομάδα Real Life Superheroes φοράει στολές και περιπολεί κάθε νύχτα προσπαθώντας να «καθαρίσει» την πόλη από την εγκληματικότητα.

«Αληθινός υπερήρωας είναι όποιος επιλέγει να ενσωματώσει τις αξίες των βιβλίων κόμικ στη ζωή του, όχι φορώντας απλώς μάσκα και κοστούμι αλλά και προσπαθώντας να πατάξει το έγκλημα από την πόλη στην οποία ζει» αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους οι «υπερήρωες».

Πονοκέφαλο προκαλεί η συγκεκριμένη κίνηση στην αστυνομία αφού δεν είναι λίγες οι φορές που οι «υπερήρωες» τραυματίζονται στην προσπάθεια τους να επέμβουν και να πατάξουν την εγκληματικότητα.

Η αστυνομία συνιστά στη συγκεκριμένη ομάδα να αφήσει την πάταξη της εγκληματικότητας στα χέρια των αστυνομικών καθώς υπάρχει κίνδυνος να τραυματιστούν εκτός από τους υπερήρωες και πολλοί πολίτες.

«Οι περισσότεροι από αυτούς είναι γνώστες πολεμικών τεχνών ή πρώην στρατιώτες. Όμως δεν μπορείς να θέτεις έτσι τη ζωή σου κίνδυνο. Εδώ είναι πραγματική ζωή και όχι κόμικ», σχολιάζει εκπρόσωπος της αστυνομίας.