Μια γυναίκα από το Λας Βέγκας που παρίστανε μια μητέρα αντιμέτωπη με έξωση από το σπίτι της έπεισε τον κόσμο να τη βοηθήσει.

Η 32χρονη Dasha Kelly βγήκε στο CNN για να πει το δράμα της, μάζεψε πάνω από 200.000 δολάρια και αποδείχτηκε τελικά πως ούτε τα παιδιά δεν ήταν δικά της. Ήταν απλώς η νταντά τους!

Απίθανη κομπίνα: Πώς έβγαλε πάνω από 200.000 δολάρια παριστάνοντας τη δοκιμαζόμενη μητέρα

Η 32χρονη ξαναβγήκε στο CNN τη Δευτέρα για να πει πως δεν είναι η βιολογική μητέρα των 3 κοριτσιών. Η ίδια είχε μιλήσει στο κανάλι την περασμένη βδομάδα για την έξωση με την οποία ήταν αντιμέτωπη.

Η ιστορία της κέρδισε το ενδιαφέρον του κόσμου. Η γυναίκα ζητούσε 1.900 δολάρια για να πληρώσει το νοίκι και να μη μείνουν στον δρόμο.

Τα τρία κορίτσια την αποκαλούσαν «μαμά» στη ζωντανή σύνδεση που έκανε το κανάλι. Μια άλλη γυναίκα ωστόσο, η Shadia Halo, βγήκε και δήλωσε αργότερα πως εκείνη είναι η μητέρα των παιδιών.

Αποδείχτηκε πως η Kelly είναι η σύντροφος του πατέρα τους και κρατούσε τα κορίτσια για μία βδομάδα. Και ξαναβγήκε και πάλι στον αέρα του CNN, αυτή τη φορά με τη γερουσιαστή Cori Bush στο πλευρό της!

Η εκστρατεία δωρεάς μάζεψε 212.000 δολάρια. Εκπρόσωπος ωστόσο της ιστοσελίδας χρηματοδότησης GoFundMe δήλωσε πως δεν πρόκειται να πάρει μία, μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση. Και καλεί τον κόσμο να αποσύρει αν θέλει τις δωρεές του.

Η Kelly λέει τώρα πως είναι «μητρική φιγούρα» για τα παιδιά.