Σοκάρει η υπόθεση με πρωταγωνίστρια μια γυμνή μητέρα, η οποία κατηγορείται ότι πέταξε τη νεογέννητη κόρη της και τον μικρό γιο της από το παράθυρο διαμερίσματος δεύτερου ορόφου στο Μπρούκλιν.

Η 24χρονη Dejhanay Jarrell έριξε τα δύο παιδιά της, τα οποία ήταν επίσης γυμνά, από το παράθυρο, προτού πηδήξει και η ίδια το περασμένο Σάββατο, σύμφωνα με την αστυνομία.

Μάλιστα, φέρεται να συνέχισε να χτυπά το κεφάλι του βρέφους στο έδαφος γιατί «είχε κουραστεί να είναι μόνη της», όπως μετέδωσε η New York Post.

Ένας γείτονας, ο οποίος αποκαλείται ήρωας, ο 41χρονος Carl Chin έτρεξε για να σώσει τα παιδιά. Ο ίδιος μίλησε στη DailyMail.com και είπε ότι ήταν στο κρεβάτι του και είχε μια συζήτηση με την αρραβωνιαστικιά του όταν το ζευγάρι άκουσε το κλάμα του μωρού. «Μέσα σε δευτερόλεπτα ακούσαμε έναν θόρυβο, σαν το σώμα να είχε μόλις πέσει στο έδαφος. Εκείνη έτρεξε στο παράθυρο και είδε τα δύο παιδιά στο έδαφος», είπε.

Όπως ανέφερε ακόμη, η γυναίκα φάνηκε να συνέρχεται και να αποκτά επαφή με την πραγματικότητα όταν τους χώριζε και τον ευχαρίστησε, ζητώντας του παράλληλα να φροντίσει την κόρη της.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης σημείωσε πως το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η γυναίκα και ο γιος της τραυματίστηκαν αλλά η ζωή τους δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο.

Σε βάρος της Jarrell απαγγέλθηκαν κατηγορίες το Σάββατο, ανάμεσα στις οποίες και δύο για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η αστυνομία και ασθενοφόρα έφτασαν στο σημείο μετά από τηλεφώνημα του Chin.


«Μην πειράξεις το παιδί, μην πειράξεις το παιδί», ούρλιαζε η αρραβωνιαστικιά του στη μητέρα. «Έτρεξα πίσω και είδα ότι η μαμά είχε το παιδί στο ένα χέρι και το ρίχνει. Το βρέφος».

Ο Chin λέει πως έτρεξε για να πιάσει την Jarrell που είχε κάτσει κάτω με το νεογέννητο. «Κατά κάποιον τρόπο της πήρα με τη βία το μωρό και την έκανα να χαλαρώσει τη λαβή της στο μωρό. Ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες και σε λίγα δευτερόλεπτα έφτασαν η αστυνομία και τα ασθενοφόρα».

«Δεν σκεφτόμουν καν, απλώς αντέδρασα γιατί δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα», πρόσθεσε ο ίδιος.