Παιδί του πρίγκιπα Καρόλου και της Καμίλας Πάρκερ Μπόουλς ισχυρίζεται ότι είναι ένας 55χρονος Αυστραλός, ο οποίος δημοσιεύει φωτογραφίες που υποτίθεται δείχνουν την ομοιότητά του με τον Πρίγκιπα της Ουαλίας και τη Δούκισσα της Κορνουάλης.

Πρόκειται για τον μηχανικό Simon Dorante-Day, από την Αυστραλία, ο οποίος ισχυρίζεται ότι υπήρξε καρπός του έρωτα του βασιλικού ζευγαριού όταν ο Κάρολος ήταν 17 ετών και η Καμίλα 18 – αρκετά χρόνια πριν το 1970 που θεωρείται ότι πραγματικά συναντήθηκαν οι δυο τους για πρώτη φορά – πριν υιοθετηθεί, σύμφωνα με τη Mirror.

Η πιο πρόσφατη δημοσίευση των «αποδείξεων» ότι είναι μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας αφορά σε δύο φωτογραφίες που ο 55χρονος ανήρτησε στο Facebook, τις οποίες αντιπαρέλαβε με δύο φωτογραφίες της Δούκισσας της Κορνουάλης γράφοντας: «Εάν δεν μπορείτε να το δείτε τώρα, πραγματικά δεν βλέπετε».

Ο κ. Dorante-Day, ο οποίος είναι πατέρας εννέα παιδιών, είχε μοιραστεί στο παρελθόν και άλλες φωτογραφίες με τον Πρίγκιπα της Ουαλίας, καθώς και μια εικόνα του γιου του Λιάμ την οποία συνέκρινε με μια νεανική φωτογραφία της Βασίλισσας Ελισάβετ στα 20 της.

Ο άνδρας γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1966 ενώ οι θετοί παπούδες του είχαν εργαστεί για την Βασίλισσα και τον Πρίγκιπα Φίλιππο.

Ο ίδιος πάντως έχει αναφέρει πως το βασιλικό ζευγάρι έχει αγνοήσει τα γράμματα που τους έχεις στείλει, ενώ δεν έχουν τοποθετηθεί δημόσια για τους ισχυρισμούς του.