Παράτησε τη καριέρα του και μένει στη φύση

Εργαζόταν στο πλευρό του Ralph Lauren και πλέον ζει σε βανάκι


ΚΟΣΜΟΣ
17:10
11/08/2014
Παράτησε τη καριέρα του και μένει στη φύση
1
loading

Θεωρείται ένας σύγχρονος νομάδας καθώς ζει στην απόλυτη ελευθερία, δίπλα στη φύση. Πράττει δηλαδή ότι ενδόμυχα ελπίζει και εύχεται να κάνει μια ημέρα η πλειονότητα των κατοίκων της γης.

Ο Foster Huntington εργαζόταν ως σχεδιαστής στον Ralph Lauren στη Νέα Υόρκη. Μια συναρπαστική δουλειά που πολλοί θα μακάριζαν τη τύχη τους, ωστόσο εκείνος έκλεισε πίσω του τη πόρτα και έφυγε για να ζήσει μέσα στο χαρούμενο τροχόσπιτό του ταξιδεύοντας στις ΗΠΑ.

Μέσω του μπλογκ του «A Restless Transplant» και «Van-Life», δημιούργησε κατά μια έννοια μια κοινότητα, ένα είδος κινήματος αναφορικά με το νέο ρομαντικό νομαδικό τρόπο ζωής, όπως γράφει το Business insider.

O Foster μαζί με τους φίλους του μεταμορφώνουν τροχόσπιτα και λεωφορεία σε χώρους κατοικίας, χτίζει δεντρόσπιτα και μικρές καμπίνες διαμονής. Ο φυσιολάτρης νέος ανεβάζει τις φωτογραφίες του στο Instagram και έχει γράψει ένα βιβλίο επιλέγοντας για τίτλο ένα από τα μότο του: «Life is where you park it» (σπίτι είναι εκεί που το παρκάρεις).

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Both

    Λυπάμαι που σχολιάζω τον τροπο ζωής του κυρίου αλλα αν αυτό που κανει το κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι τότε η μόλυνση του περιβάλλοντος θα φτάσει στα βάθη του Αμαζονιου και στις στεπες της Μογγολίας,δυστυχώς έχουμε γίνει πολλοί και η Μονή λύση που μας μένει ειναι η συγκεντρωτική διαβίωση.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει