Ένοχος κρίθηκε ένας άντρας για την άγρια δολοφονία της συντρόφου του με λοστό τη νύχτα που, όπως είπε ο ίδιος, αρραβωνιάστηκαν.

Η 32χρονη Kayleigh Dunning βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα του Mark Brandford στο Πόρτσμουθ της Αγγλίας τον Δεκέμβριο του 2019. Ο 49χρονος αρνήθηκε ότι «ξέσπασε οργισμένος» για τη σχέση της με έναν άλλον άντρα. Ο άντρας πάντως κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο και για το γεγονός ότι προηγουμένως είχε αποκαλύψει ιδιωτικές σεξουαλικές εικόνες με στόχο να της προκαλέσει αναστάτωση.

Η ποινή του θα ανακοινωθεί την Παρασκευή, όπως μεταδίδει το BBC.

Η άτυχη γυναίκα έφερε τραύματα στο κεφάλι και στον λαιμό, τα οποία προκάλεσαν τον θάνατό της το βράδυ της 16ης Δεκεμβρίου.

Μάλιστα ο Brandford πήγε στη δουλειά του το επόμενο πρωί και ανακοίνωσε πως το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί, όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο. Όταν γύρισε σπίτι του κάλεσε την αστυνομία για να πει ότι βρήκε την αρραβωνιαστικιά του ξαπλωμένη στο κρεβάτι και «αίματα παντού».

Η 32χρονη είχε στείλει τρυφερά μηνύματα σε έναν άλλον άντρα λίγο προτού πεθάνει, αναφέρθηκε ακόμη. Ο Brandford εκτιμάται ότι «ξέσπασε» όταν αντιλήφθηκε την αποστολή των μηνυμάτων εκείνη την «ξεχωριστή νύχτα».

Στο δικαστήριο ειπώθηκε ακόμη πως ο κατηγορούμενος μοιραζόταν «ιδιωτικές σεξουαλικές ταινίες» από το κινητό της Dunning χωρίς τη συγκατάθεσή της για μια περίοδο 13 μηνών. Είχε στήσει μάλιστα και μια σελίδα στο Facebook στο όνομά της, στην οποία δημοσιεύονταν «προσωπικές φωτογραφίες» της.