Μόλις λίγες μέρες μετά την συνέντευξη της στην οποία η Λένα Μαντά χαρακτήρισε τους Ανδρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου «αχάριστους», κάτι το οποίο προκάλεσε την άμεση αντίδραση του δεύτερου, η συγγραφέας επανήλθε με διευκρινήσεις.

Η Λένα Μαντά παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» του Alpha η οποία όμως θα προβληθεί ολόκληρη σε λίγες μέρες. Το πρωί της Τετάρτης, προβλήθηκε στον «αέρα» της εκπομπής, ένα μικρό απόσπασμα από αυτήν την συνέντευξη και τονίζει ότι απομονώθηκε μια φράση της στην επίμαχη συνέντευξη και πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Κούλλη Νικολάου και τον Ανδρέα Γεωργίου.

«Απομονώθηκε εντελώς η φράση μου για τον Κούλλη Νικολάου και τον Αντρέα Γεωργίου. Θα μας… βάλετε να τσακωθούμε με τους ανθρώπους. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Όντως δεν δόθηκε συνέχεια σε μια συνεργασία. Μετά το «Βαλς» έχουμε βγει με τον Κούλλη κι έχουμε φάει. Το “αχάριστος” ειπώθηκε, αλλά έπρεπε να έχω βάλει… εισαγωγικά. Ήθελα κάτι που δεν μου δόθηκε, όχι οικονομικό, και μου έμεινε ένα μικρό παράπονο από τη συνεργασία μας», είπε αρχικά η Λένα Μαντά.

«Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε, θεωρώ ότι όλο αυτό είναι μια συζήτηση χωρίς νόημα. Δεν έχω πρόβλημα ούτε με τον Κούλλη ούτε με τον Αντρέα. Ο Κούλλης έπεσε από τα σύννεφα που τον είπα αχάριστο και δικαίως. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Δεν αθέτησαν τη συμφωνία μας, απλά θα ήθελα ένα ευχαριστώ», πρόσθεσε επίσης η Λένα Μαντά.