Εικόνες χάους σε αεροδρόμιο στη Σανγκάη όταν εργαζόμενος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό

Φοβήθηκαν ότι θα μπουν σε 14ήμερη καραντίνα και προσπάθησαν να διαφύγουν


ΚΟΣΜΟΣ
11:16
23/11/2020
Εικόνες χάους σε αεροδρόμιο στη Σανγκάη όταν εργαζόμενος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό
1
loading

Άνθρωποι με προστατευτικές στολές προσπαθούν να κατευθύνουν ένα πλήθος χιλιάδων ανθρώπων στα υπόγεια του αεροδρομίου για να υποβληθούν σε τεστ για την Covid-19.

Αυτή ήταν η αρχή του χάους που θα ακολουθούσε στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Σανγκάης, καθώς ο κόσμος ανησυχούσε πως θα τον κρατούσαν υποχρεωτικά σε 14ήμερα καραντίνα. Κι έτσι προσπαθούσαν να διαφύγουν από κάθε κατεύθυνση.

Ένας υπάλληλος του αεροδρομίου διαγνώστηκε τη νύχτα θετικός στον κορονοϊό και έπρεπε να τηρηθούν τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Όλοι όσοι ήταν στο αεροδρόμιο έπρεπε να οδηγηθούν στο υπόγειο για να υποβληθούν σε τεστ. Κανείς όμως δεν ήθελε να παραμείνει σε καραντίνα 2 εβδομάδων, κι έτσι προσπάθησαν να το σκάσουν, σπρώχνοντας τους υπευθύνους ασφαλείας ή βρίσκοντας εναλλακτικές διαδρομές για την ελευθερία.

Ο κόσμος ήταν εξάλλου πολύ περισσότερος, δημιουργώντας ένα ανθρώπινο ποτάμι που δεν μπορούσαν να ανακόψουν οι λιγοστοί φύλακες.

Πάνω από 17.700 άνθρωποι υποβλήθηκαν στο τεστ και, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, τα αποτελέσματα έχουν βγει αρνητικά για περισσότερους από 11.500 μέχρι στιγμής.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Ancient Greece

    Σκηνές από ταινία. όπου φύγει φύγει

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει