Ο 61χρονος Αμερικανός Mark Bryan έχει έναν προσωπικό αγώνα να δώσει και τον δίνει με τιμή εδώ και 4 χρόνια. Ο Bryan ζει στη Γερμανία και πηγαίνει καθημερινά στη δουλειά του με φούστες και τακούνια, θέλοντας να αποδείξει πως τα ρούχα δεν έχουν φύλο.

Έχει μάλιστα στο πλευρό του τη σύζυγό του, σε αυτή την προσωπική οδύσσεια να ανατρέψει τα παραδοσιακά ενδύματα για τον άντρα και τη γυναίκα.

Κι αν ο κόσμος αναρωτιέται ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του, ο Mark δεν νοιάζεται για τέτοια, απαντώντας ψύχραιμα πως είναι «ευτυχισμένος και παντρεμένος straight άντρας».

https://www.instagram.com/p/CGVJSIQqVvf/

Ο Mark άρχισε να φορά φούστα και τακούνια εδώ και 4 χρόνια και πίσω δεν ξανακοίταξε ποτέ. Θέλει να καταρρίψει τα στερεότυπα φύλου αναφορικά με τα ρούχα, γι’ αυτό και είναι τόσο περήφανος για την απόφασή του.

Σύμφωνα μάλιστα με συνέντευξή του στο Bored Panda, φορά φούστες ακόμα και στο σπίτι του πια, καθώς η μάχη με τις προκαταλήψεις πρέπει να είναι συνεχής, όπως τονίζει.

https://www.instagram.com/p/CFzBE-jqk2H/

Ο 61χρονος, στέλεχος ρομποτικής εταιρίας, έχει και λογαριασμό στο Instagram όπου μοιράζεται τις καθημερινές εμφανίσεις του.

Στο βιογραφικό του μας λέει πως είναι ένας «straight, ευτυχισμένος παντρεμένος άντρας που αγαπώ τις Porsche, τις όμορφες γυναίκες και ενσωματώνω τακούνια και φούστες στην καθημερινή μου γκαρνταρόμπα».

«Δεν είναι τα πιο άνετα», παραδέχεται, «αλλά μου αρέσει πολύ ο τρόπος που δείχνουν τα τακούνια με μια στενή φούστα».

https://www.instagram.com/p/CE4Ja9oqttf/

Όσο για τον λόγο που έχει επιλέξει τη διαφορετική αυτή εμφάνιση, απαντά ξερά «επειδή μπορώ».

Ο Mark έχει κάνει τρεις γάμους, με την τελευταία του γυναίκα είναι ωστόσο μαζί εδώ και 11 χρόνια. Και λέει πως τόσο εκείνη όσο και τα παιδιά του (ένας γιος και δύο κόρες) τον υποστηρίζουν.

«Τους είπα απλώς ότι ο μπαμπάς τους θέλει να φορά φούστες και τακούνια και να μην ανησυχούν πως είμαι ομοφυλόφιλος ή ότι έχει να κάνει με τη σεξουαλικότητά μου»…