Οι Γάλλοι προτιμούν το σεξ, οι Γαλλίδες το φαγητό

Διαφορετικοί οι δρόμοι προς την ευτυχία για άντρες και γυναίκες


ΚΟΣΜΟΣ
19:02
30/04/2014
Οι Γάλλοι προτιμούν το σεξ, οι Γαλλίδες το φαγητό
loading

Τα δύο φύλα στη Γαλλία έχουν διαφορετικές απόψεις ως προς το ποιο είναι το κλειδί της ευδαιμονίας. Οι μεν Γάλλοι δήλωσαν ότι στην πρώτη θέση γι’ αυτούς είναι το σεξ, οι δε Γαλλίδες ανέφεραν το φαγητό, σε δημοσκόπηση που δημοσιοποιήθηκε σήμερα. Πάντως, και τα δύο αποτελούν τους σημαντικότερους παράγοντες για άντρες και γυναίκες στη χώρα.

Η σοκολάτα, το τυρί και το φουά γκρα είναι στην κορυφή της λίστας των τροφών που φέρνουν την ευτυχία, σύμφωνα με το ινστιτούτο «Harris Interactive».

Αν και οι Γάλλοι συνολικά θεωρούν το σεξ και το φαγητό εξίσου σημαντικούς παράγοντες για την ευτυχία, δίνοντάς τους 7,1 σε μια κλίμακα από το 0 ως το 10, οι άνδρες βαθμολογούν το σεξ με 7,5, ενώ οι γυναίκες με 6,7.

Για τους λάτρεις του φαγητού και των δύο φύλων, η σοκολάτα βρίσκεται στην πρώτη θέση της προτίμησής τους και ακολουθεί το τυρί, το φουά γκρα, τα οστρακοειδή, οι φράουλες, οι μπριζόλες και το ψωμί.

Οι γυναίκες προτιμούν τη σοκολάτα και τις φράουλες, ενώ οι άνδρες το φουά γκρα και τις μπριζόλες.

Όταν ρωτήθηκαν αν θα επέλεγαν να μειώσουν το σεξ ή το φαγητό, οι Γαλλίδες ήταν πιο πρόθυμες να αποχωριστούν το πρώτο απ’ ό,τι οι άνδρες, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε σε δείγμα 1.000 ενηλίκων από τις 18 ως τις 20 Μαρτίου.

«Ένα τελευταίο πράγμα που πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι για το 72% των Γάλλων και των Γαλλίδων είναι χειρότερο να έχουν έναν σύντροφο που είναι κακός στο κρεβάτι απ’ ό,τι έναν σύντροφο που είναι κακός στην κουζίνα», ανέφερε το «Harris Interactive».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει