Ένας πάνοπλος άνδρας τραυμάτισε τουλάχιστον έξι ανθρώπους σήμερα όταν άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως μέσα σε ένα κτίριο της εταιρείας κούριερ FedEx κοντά στην Ατλάντα, όπως έγινε γνωστό από τις τοπικές αρχές.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε γύρω στις 6 το πρωί, τοπική ώρα (13:00 ώρα Ελλάδας) για πυροβολισμούς μέσα στην αποθήκη της FedEx στο Κένεσο, περίπου 40 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Ατλάντας.

Πολλοί άνθρωποι —τουλάχιστον έξι σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης— τραυματίστηκαν από τα πυρά και μεταφέρθηκαν σε ένα γειτονικό νοσοκομείο. Ο δράστης, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αυτοκτόνησε.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας αφηγήθηκε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ένας άνδρας οπλισμένος «σαν τον Ράμπο», που κρατούσε ένα τουφέκι και ένα μαχαίρι και ήταν ζωσμένος με φυσεκλίκια, εισέβαλε στο κέντρο διαλογής της εταιρείας.
Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας της κομητείας Κομπ είπε ότι πολλοί αστυνομικοί παραμένουν στο χώρο για να διασφαλίσουν ότι δεν υπάρχει κάποια άλλη απειλή για το κτίριο και τους εργαζόμενους σε αυτό.