Η οικογένεια Bernal ήταν πανευτυχής που θα μετακόμιζε σε νέο σπίτι στην Καλιφόρνια πριν από 19 χρόνια. Μόνο που λίγο μετά τη μετακόμιση άρχισαν να νιώθουν μια σκοτεινή παρουσία στην οικία.

Αυτό που δεν ήξεραν ήταν ότι σε αυτό το σπίτι είχε δολοφονηθεί η 10χρονη κινηματογραφική αστέρας Judith Barsi από τον ίδιο της τον πατέρα, Jozsef Barsi, 13 χρόνια νωρίτερα.

Ήταν το 1988 όταν η νεαρή ηθοποιός, που πρόλαβε να παίξει σε πολλές ταινίες, όπως στα «Σαγόνια του καρχαρία: Η εκδίκηση» (1987), πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τον μπαμπά της, σε άλλο ένα μεθυσμένο ξέσπασμα οργής.

Ο ούγγρος μετανάστης πυροβόλησε κατόπιν τη γυναίκα του, Maria Virovacz, και στο τέλος αυτοκτόνησε. Η οικογένεια Bernal βίωνε από την πρώτη στιγμή μεταφυσικά φαινόμενα στην οικία.

Όπως αποκάλυψαν σε επεισόδιο της εκπομπής «Murder House Flip», διαθέσιμη στη streaming πλατφόρμα Quibi, η πόρτα του γκαράζ ανοιγόκλεινε μόνη της, αλλά και κρύα ρεύματα αέρα διέτρεχαν κάποιες φορές το σπίτι.

Η Gaby Bernal, που κοιμόταν στο ίδιο δωμάτιο που έλαβε χώρα η δολοφονία της μικρής, υπέφερε από φριχτούς εφιάλτες. Ζώντας λοιπόν χρόνια με τις τρομακτικές αυτές καταστάσεις, η οικογένεια ζήτησε τη βοήθεια της εκπομπής για να ανακαινίσουν το σπίτι.

Και πλέον λένε πως η αρνητική ενέργεια έχει φύγει. «Δεν υπάρχει πλέον λύπη, δεν υπάρχει κλάμα», δηλώνει ο πατέρας Francisco, «αυτό είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που συνέβη στη ζωή μου».