Ο Richard Stamp έχει μια τραγική ιστορία να διηγηθεί.

Υπέφερε για μήνες από φριχτούς πόνους, δεν αναζήτησε όμως ιατρική βοήθεια, πιστεύοντας «πως όλα θα πάνε καλά στο τέλος».

Αλλά δεν πήγαν. Ήταν μια απόφαση που του στοίχισε ακριβά και κατέληξε με ακρωτηριασμό του πέους του το 2018, καθώς ο καρκίνος είχε προχωρήσει. Ο ακρωτηριασμός τού στοίχισε και τη σχέση του.

Οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το πέος του 54χρονου Βρετανού για να του σώσουν τη ζωή. Ο Richard μίλησε πρόσφατα στη βρετανική τηλεόραση για την οδύσσεια που πέρασε, ένα ταξίδι ενός έτους ανά τον κόσμο για να βρει τρόπο να αποκτήσει ξανά γεννητικά όργανα.

Στη σειρά ντοκιμαντέρ «Shopping For A New Penis» του Channel 5 εμφανίστηκε για να μας πει πως ο καρκίνος διαγνώστηκε για πρώτη φορά όταν βρισκόταν για δουλειά στην Αυστραλία.

«Το πέος σου θα αφαιρεθεί» του είπαν κοφτά οι γιατροί και τον έπιασε πανικός, «ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου».

Πήρε βέβαια και μια δεύτερη γνώμη από νοσοκομείο του Λονδίνου, όπου διαμένει μόνιμα, αν και τα νέα ήταν εξίσου κακά. Ο Dr Ben Ayres επιβεβαίωσε πως ο ακρωτηριασμός ήταν απαραίτητος, του υποσχέθηκε πάντως πως θα έσωζε ένα τμήμα του πέους.

«Έκτοτε προσπαθώ να βρω τρόπο να ζω χωρίς πέος», ομολογεί, «πώς να ζεις, να εργάζεσαι, να κάνεις σεξ, να πηγαίνεις στην τουαλέτα, να είσαι άντρας χωρίς πέος».

Για το σεξ τουλάχιστον, βρήκε τον τρόπο. «Είμαι ευγνώμων που μπορώ να έχω οργασμό, έπρεπε όμως να βρω τρόπο πώς να το κάνω αυτό με μια παρτενέρ, πώς να μοιράζομαι με κάποια το νέο μου σώμα. Αλλά κάποιες γυναίκες δεν τις πειράζει».

Και τότε ξεκίνησε η οδύσσειά του για να δει τι έχει να προσφέρει ο κόσμος σε όρους εναλλακτικών, από πλαστικά και προσθετικά μέλη μέχρι και πειραματικά εργαστήρια.

Αφού είδε όλες τις επιλογές, αποφάσισε να προβεί σε επέμβαση αποκατάστασης του πέους, μια δύσκολη διαδικασία που θα ολοκληρωθεί σε τρεις εγχειρίσεις των 13 ωρών η καθεμιά.

Η τεχνική περιλαμβάνει την αφαίρεση σάρκας από τμήματα του σώματος για να σχηματιστεί εκ νέου το όργανο. Ένα μόσχευμα τοποθετείται στο εσωτερικό και μια αντλία στο όσχεο, ώστε να έχει ξανά στύση με το πάτημα ενός κουμπιού.

«Το μήνυμά μου σε κάθε άντρα που βλέπει αυτό το ντοκιμαντέρ είναι πως αν κάτι προκύψει, να πάτε να το κοιτάξετε»…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.