Μια συγκινητική ιστορία αποκαλύφθηκε στο κανάλι του YouTube Magic of Rahat. Ο γνωστός youtuber MagicofRahat μας έχει συνηθίσει σε διάφορα μαγικά κόλπα σε drive thru, ωστόσο το νέο βίντεο δεν έχει καμία σχέση με αυτές τις φάρσες. Μάλιστα, δείχνει πως ακόμα και ένας άνθρωπος που δεν έχει εξασφαλίσει τα προς το ζην θέλησε να μοιραστεί τα χρήματα από ένα λαχείο.

Συγκεκριμένα, ο Rahat βρήκε έναν άστεγο και του είπε πως δεν έχει χρήματα να του δώσει αλλά έχει ένα λαχείο που κερδίζει 1000 δολάρια. Ουσιαστικά, το λαχείο ήταν ψεύτικο, αλλά ο «μάγος» είχε συνεννοηθεί με τον ταμία ενός βενζινάδικου να δοθούν 1000 ευρώ στο… τυχερό δελτίο.

Όταν ο άστεγος πήρε όμως στα χέρια του τα 1000 ευρώ, η αντίδρασή του συγκίνησε και συνεχίζει να συγκινεί πολύ κόσμο στο Διαδίκτυο. Όταν λοιπόν πήρε το χέρι τα χρήματα, ήθελε να τα μοιραστεί με τον Rahat. Με δάκρυα στα ματιά, ο Rahat είπε: «Το κάνω αυτό πολύ καιρό τώρα, αλλά πότε δεν είχα έναν φίλο να κάνει αυτό που έκανες εσύ εκεί μέσα».

Πέρα όμως από το ότι το βίντεο συγκίνησε αρκετούς στο Διαδίκτυο, πυροδότησε και αντιδράσεις εναντίον του Rahat. Σε ένα σχόλιο κάποιος χρήστης ρωτάει τον Rahat: «Τι νομίζεις ότι σε κάνει να μπορείς να διαχειριστείς την αντίδραση αυτού του ανθρώπου», ενώ ένας άλλος αφήνει υπόνοιες ότι πρόκειται για στημένο βίντεο και πως ο άστεγος είναι ηθοποιός.