Μητέρα και κόρη στα Τίρανα έχασαν τη ζωή τους για να βρουν την «αιώνια ζωή», σε μία τραγωδία που έχει σοκάρει την Αλβανία.

Όπως αναφέρει το abcnews.al και μετέδωσαν τηλεοπτική σταθμοί στην Αλβανία μία 56χρονη μητέρα και η 30χρονη κόρη της βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους, ενώ η δεύτερη κόρη 34 ετών εντοπίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση και διακομίστηκε στο νοσοκομείο λόγω ασιτίας.

Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ η 34χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «εσείς δεν μπορείτε να κατανοήσετε τις θυσίες μας για να φθάσουμε μέχρι τη στιγμή αυτή».

Η 30χρονη, όπως αναφέρει το abcnews.al, ενδέχεται να έχει πριν από καιρό με την μητέρα και την αδερφή της να αλείφουν με λάδι και ξύδι το σώμα της για να σταματήσουν την αποσύνθεση.

Μάλιστα και οι ειδικοί φέρεται να διαπίστωσαν σημάδια μουμιοποίησης.

Ορισμένες αναφορές έκαναν λόγο πως οι γυναίκες ήταν Μάρτυρες του Ιεχωβά, με την οργάνωση να απαντά μέσω ανακοίνωση διάψευσης.

Μεταξύ άλλων οι Μάρτυρες του Ιεχωβά ανέφεραν ότι η συγκεκριμένη οικογένεια ποτέ δεν ήταν στα μέλη τους, ενώ η πράξη τους είναι αντίθετη με τα όσα πιστεύουν.