Την άνετη και ανέμελη ζωή της στην Καλιφόρνια άφησε πίσω της η 41χρονη Adriana Peral για να γίνει μια παραδοσιακή νοικοκυρά στην ινδική ύπαιθρο. Τον περασμένο Αύγουστο η Peral ταξίδεψε στην Ινδία για να γνωρίσει από κοντά έναν 25χρονο που θα μπορούσε να είναι γιος της και τον οποίο ερωτεύτηκε μέσω Facebook.

Λίγους μήνες αργότερα τον παντρεύτηκε και το πρώην party girl ανέλαβε πλήρως το ρόλο της ως αφοσιωμένη νοικοκυρά: καθάρισμα, σκούπισμα, μαγείρεμα και όλες τις υπόλοιπες δουλειές που της αναλογούν στη φάρμα της οικογένειας στο φτωχικό χωριό Haryana της Ινδίας.

Πολύ διαφορετική ζωή από το κλάμπινγκ, τις παρέες, το γυμναστήριο και τα ατελείωτα ψώνια με την κόρη της Lucy, που αποτελούσαν τις καθημερινές της ασχολίες στην Καλιφόρνια.

«Αγαπώ τη ζωή μου εδώ με τον Mukesh, δεν θα την άλλαζα για τίποτα στον κόσμο», λέει, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η επικοινωνία τους άρχισε τον περασμένο Φεβρουάριο μέσω Facebook και σιγά σιγά άρχισαν να έρχονται πιο κοντά.
Ξαφνικά μια μέρα ο Mukesh της τηλεφώνησε και της δήλωσε πως την αγαπά, αιφνιδιάζοντάς την.

«Όταν συζητήσαμε κατάλαβα πως το έλεγε σοβαρά και του είπα πως αν κερδίσει την καρδιά μου θα τον παντρευτώ. Λίγο αργότερα αποφάσισα να πάω στην Ινδία», εξηγεί η 41χρονη.

Ήταν πολύ δύσκολη η στιγμή που άφηνε πίσω της την 25χρονη κόρη της ενώ οι φίλοι και η οικογένειά της ανησυχούσαν για την ασφάλειά της.

Παραδέχεται πάντως πως δεν ήταν προετοιμασμένη για το πολιτιστικό σοκ που την περίμενε. Το καινούριο της σπίτι ήταν ένα αγροτόσπιτο , χωρίς εσωτερική τουαλέτα, με έναν κουβά για ντους και αγελάδες να περιφέρονται.


Δείτε τις φωτογραφίες…