Ο Reese Rideout είναι ένας καθόλα συνηθισμένος σύζυγος, αν εξαιρέσουμε βέβαια το επάγγελμά του.

Κι αυτό γιατί ο τύπος είναι σταρ σε πορνογραφία ομοφυλοφιλικού περιεχομένου, παραμένει όμως και ετεροφυλόφιλος και παντρεμένος.

Όσο βέβαια για το πώς τα καταφέρνει και πώς νιώθει η σύζυγός του για τις επαγγελματικές επιλογές του άλλου της μισού, όπως θα περίμενε κανείς, τα πράγματα δεν είναι και τόσο αρμονικά.

Κι ενώ -όπως ισχυρίζεται ο ίδιος- το να κάνεις γκέι πορνό δεν σε κάνει ομοφυλόφιλο, κάνει τη γυναίκα σου δυστυχισμένη. Και εξηγούμαστε.

Ο Reese Rideout, γνωστός ως Cletus Van Damm ή Nicholas Ryan ή Nick Dent, ζει το λιγότερο μια περίπλοκη ζωή: την ώρα που είναι στρέιτ, πληρώνεται για να κάνει σεξ με άντρες μπροστά στην κάμερα και είναι υποχρεωμένος να απαντά συνεχώς σε ερωτήσεις για το πώς τα καταφέρνει με τη διπλή σεξουαλική του ταυτότητα.

Αυτός και η σύζυγός του, Becki, φιλοξενούνται συχνά σε εκπομπές και περιοδικά (όπως το βρετανικό Marie Claire, για παράδειγμα), απαντώντας σε όλες τις άβολες ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Κι ενώ υπό κανονικές συνθήκες το να κάνεις σεξ με άντρα αψηφά όλες τις νόρμες της ετεροφυλοφιλίας, ο Reese ισχυρίζεται ότι είναι απλώς μια δουλειά, κάτι που «κάνεις και περιμένεις να τελειώσει», αυξάνοντας ταυτοχρόνως τον τραπεζικό σου λογαριασμό.

Και καθώς η σεξουαλική ταυτότητα φαίνεται να είναι αρκετά πολύπλοκη, ο Reece νιώθει ότι όλα είναι τακτοποιημένα στον τομέα αυτό, θεωρώντας ότι το να είναι γκέι πορνοστάρ δεν αφήνει κάποιο σημάδι στη σεξουαλικότητά του: «μπορώ να κάνω σεξ ως δουλειά χωρίς να σκέφτομαι την ταυτότητα του παρτενέρ, επειδή είμαι γνήσιος ετεροφυλόφιλος». Και στην ερώτηση του πώς τα καταφέρνει να αποδίδει σεξουαλικά με άντρες, απαντά: «βλέπω υλικό με γυναίκες ή σκέφτομαι την Becki όταν είμαι στο γύρισμα».

Όσο για τη σύζυγο, παρά το γεγονός ότι δηλώνει «υπερήφανη» για τις πορνογραφικές συνευρέσεις του αντρούλη της, κάθε άλλο παρά άνετη εμφανίζεται στις συνεντεύξεις (όπως θα παρακολουθήσετε και τη δυσφορία της στο βίντεο του talk show του VH1 «I’m Married To A…»), με το πρόσωπό της να λέει πολλά, αλλά και την περίεργη λογική της για το πώς το ετεροφυλόφιλο σεξ που κάνουν μαζί την «ικανοποιεί περισσότερο» λόγω των γκέι συνευρέσεων του Reese να αποκαλύπτει όσα δεν λένε ξεκάθαρα τα χείλη.

Όσο για τη συνέντευξη στο Marie Claire, εκείνη δήλωσε: «τώρα έχει επικεντρωθεί στο γκέι πορνό, για το οποίο, παρά το τι μπορεί να πιστεύει ο κόσμος, είμαι πολύ άνετη. Μπορώ να δεχτώ πιο εύκολα να συνευρίσκεται ερωτικά με άντρες παρά με άλλες γυναίκες. Το γκέι πορνό άλλωστε πληρώνει πενταπλάσιες ταρίφες ανά σκηνή. Δεν με νοιάζει λοιπόν τι σκέφτεται ο κόσμος, ο Reece δεν είναι ομοφυλόφιλος κι εγώ είμαι χαρούμενη που δεν κάνει πορνό με γυναίκες».

Την ώρα λοιπόν που αυτός εμφανίζεται να απολαμβάνει τη δουλειά του, η ίδια φαίνεται να μην είναι και τόσο εντάξει με τα επαγγελματικά καμώματα του συζύγου, καθώς δεν έχει παντρευτεί μόνο τον ίδιο, αλλά και τον τρόπο ζωής του. Ίσως αυτός είναι τελικά καλύτερος ηθοποιός από κείνη…