Ολέθριο παραλίγο να φανεί το τσίμπημα μιας αράχνης, για έναν Βρετανό. Ο Ricki Whitmore δέχτηκε το τσίμπημα της πιο δηλητηριώδους αράχνης του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο 39χρονος διακοσμούσε μια σχολική αίθουσα, όταν με τις κινήσεις του «ενόχλησε» τη φωλιά μιας αράχνης του γένους Steatoda (false widow spider). Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, η αράχνη να τον τσιμπήσει στο πόδι, το οποίο έγινε διπλάσιο από το πρήξιμο. Ο πόνος ήταν αφόρητος.

«Υπήρξε ένας πολύ έντονος πόνος και έπειτα το πόδι μου άρχισε να πρήζεται. Κατάφερα να πάω σπίτι, αλλά όταν έφτασα ο μηρός μου είχε γίνει διπλάσιος», περιγράφει ο άντρας στη Daily Star.

Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί με χειρουργική επέμβαση, αφαίρεσαν το δηλητήριο από το μηρό του. Ωστόσο, θα χρειαστούν άλλες 8 επεμβάσεις τις επόμενες εβδομάδες, προκειμένου οι γιατροί να «ξεπλύνουν» το δηλητήριο.

Ο Ricki Whitmore θα χρειαστεί εξάμηνη φυσιοθεραπεία για να περπατήσει ξανά, ενώ παραδέχεται πως «είμαι απλά τυχερός που έχω ακόμη το πόδι μου».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.