Μια γυναίκα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ κατηγορείται ότι μαχαίρωσε στο μάτι το σύντροφό της, επειδή εκείνος αρνήθηκε να… κάνει σεξ μαζί της!

Το θύμα είπε στους αστυνομικούς ότι η 28χρονη La Crystal King-Woolfork από την περιοχή Vero Beach γύρισε μεθυσμένη στο σπίτι τους στις 26 Σεπτεμβρίου μαζί με μια άλλη γυναίκα, απαιτώντας να κάνουν σεξ.

Οι δύο γυναίκες άρχισαν τις ερωτικές περιπτύξεις μεταξύ τους, ενώ το θύμα παρακολουθούσε, χωρίς ωστόσο, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Huffington Post, να θέλει να κάνει σεξ μαζί τους.

Αφού αρνήθηκε αρκετές φορές να… συμμετέχει στο ερωτικό τους παιχνίδι, η King-Woolfork, όπως ισχυρίζεται το θύμα, φέρεται να άρπαξε ένα μαχαίρι και να τού επιτέθηκε.

Τον μαχαίρωσε στο μάτι και τον ώμο, όμως εκείνος κατάφερε να την αφοπλίσει και να καλέσει σε βοήθεια ένα τρίτο άτομο, το οποίο τόν μετέφερε στο νοσοκομείο.

Τώρα η King-Woolfork αντιμετωπίζει κατηγορίες απόπειρας ανθρωποκτονίας, παρότι όπως παραδέχτηκε στο δικαστήριο, τού επιτέθηκε με ένα μεταλλικό κηροπήγιο και όχι με μαχαίρι.

Η ίδια ανέφερε ακόμη ότι ο φίλος της τή χτύπησε στη μύτη, αφότου εκείνη τον είχε πετύχει με το μεταλλικό αυτό αντικείμενο.