Τρομοκρατημένη μια μητέρα ανακάλυψε ότι μία «υπερβολικά ρεαλιστική» κούκλα-μωρό από σιλικόνη βρίσκεται στη λίστα της Amazon με τα σεξουαλικά παιχνίδια και ορκίστηκε ότι δεν θα ξαναψωνίσει από το συγκεκριμένο site.

Η μητέρα δύο παιδιών ισχυρίζεται ότι «ένιωσε κυριολεκτικά αηδιασμένη» όταν ανακάλυψε ότι η κούκλα-μωρό που έμοιαζε σαν ζωντανή και είχε «πλήρη γεννητικά όργανα», πουλιόταν στην Amazon ως «σεξουαλικό παιχνίδι».

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Rachel Raines από το Μάντσεστερ έψαχνε σεξουαλικά βοηθήματα όταν έκανε τη δυσάρεστη ανακάλυψη, ένα μωρό από σιλικόνη δηλαδή που περιγραφόταν στην αγγελία ως «αδιάβροχο» και «χαριτωμένο και όμορφο» να δείχνει τα εκτεθειμένα γεννητικά του όργανα.

Η 30χρονη που ήθελε να ψωνίσει από το διαδίκτυο, είχε γράψει στην αναζήτηση «σεξουαλικό παιχνίδι» και όπως έψαχνε τα προσφερόμενα αντικείμενα, «τρομοκρατήθηκε» όταν είδε την κούκλα δίπλα σε μια σειρά από δονητές.

Οι «αναγεννημένες» κούκλες είναι ένας τύπος κούκλας που μοιάζει υπερβολικά με ζωντανή και συνήθως την προτιμούν οι συλλέκτες και όχι οι γονείς για παιδικά παιχνίδια.

Αφού η Rachel την έδειξε στον σύντροφό της, το ζευγάρι αποφάσισε να αναφέρει το περιστατικό και να μην αγοράσει κανένα ερωτικό βοήθημα.

Η γυναίκα ισχυρίζεται τώρα ότι δεν πρόκειται να ξαναψωνίσει από την Amazon, καθώς η εμφάνιση του προϊόντος σε ανάλογη αναζήτηση είχε επισημανθεί και την περασμένη χρονιά, ωστόσο δεν διορθώθηκε online από την εταιρεία.

Σχετικά σχόλια από εξοργισμένους καταναλωτές είχαν γίνει και τον Δεκέμβριο, με ένα άτομο να ικετεύει το διαδικτυακό κατάστημα να απομακρύνει το προϊόν.

Η Rachel δήλωσε: «Ένιωσα πραγματικά αηδιασμένη. Στην κυριολεξία ανακατεύτηκε το στομάχι μου. Είναι αηδιαστικό. Έχω ένα αγοράκι 2 χρονών και όταν βλέπω κάτι τέτοιο αμέσως σκέφτομαι το παιδί μου. Μπήκε στην Amazon, έγραψα «σεξουαλικό παιχνίδι» και σκρόλαρα. Περίπου 20 εικονίδια πιο κάτω η κούκλα-μωρό εμφανίστηκε. Ήταν πολύ παράξενο. Κλίκαρα στην εικόνα σκεπτόμενη “γιατί είναι αυτό εδώ” και υπήρχαν και τρία άλλα σχόλια που ρωτούσαν γιατί αυτό βρίσκεται σε σελίδα για ενήλικους».

«Υπήρχε εκεί από την περασμένη χρονιά και η Amazon δεν έκανε τίποτα. Ήταν φρικτό. Δεν ψώνισα τίποτα μετά από αυτό» συνέχισε η γυναίκα.

Η Rachel αμέσως ανέφερε το περιστατικό στην Amazon μέσω της εφαρμογής της εταιρείας, ισχυρίζεται όμως ότι έλαβε ως απάντηση ένα τυπικό «μήνυμα copy paste». Αφού η εταιρεία δεν έκανε τίποτα, η γυναίκα έκανε ανάρτηση στα social media για την ανακάλυψή της.

Η γυναίκα είπε χαρακτηριστικά: «Αναρωτιέμαι γιατί κάποιος θα ήθελε να πουλήσει κάτι τέτοιο και γιατί βρίσκεται στην κατηγορία σεξ στην Amazon. Δεν υπήρχαν άλλα παιδικά παιχνίδια, τίποτα απολύτως. Επικοινώνησα με την υπηρεσία πελατών και μου έστειλαν απλώς ένα τυπικό μήνυμα που στέλνουν σε όλους. Αυτό χθες το βράδυ. Μετά το ανάρτησα γιατί ήθελα και άλλοι άνθρωποι να το δουν. Μέχρι τα μεσάνυχτα δεν είχε γίνει κάτι από την εταιρεία».

Η Rachel συνέχισε: «Δεν κινήθηκαν γρήγορα. Τώρα στο link γράφει ότι το παιχνίδι δεν είναι διαθέσιμο, αλλά μπορείς να δεις τα σχόλια. Δεν πρόκειται να αγοράσω ξανά οτιδήποτε από την Amazon».

Η Amazon σχολίασε ότι ερευνά το θέμα.