Τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίτερα για τους υπαλλήλους εταιρείας real estate στη Βαλτιμόρη των ΗΠΑ.

Όπως αναφέρει η New York Post, η St. John Properties ανακοίνωσε στο πρόσφατο πάρτι της για τις γιορτές ότι πρόκειται να μοιράσει συνολικά 10 εκατομμύρια δολάρια στους 198 υπαλλήλους της, με τη μορφή μπόνους.

Οι υπάλληλοι όταν πληροφορήθηκαν το νέο, έμειναν εμβρόντητοι, με ορισμένους από αυτούς να ξεσπούν σε δάκρυα χαράς, και άλλους να αγκαλιάζονται συγκινημένοι.

Ο ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας Edward St. John είπε ότι το ποσό που θα λάβει κάθε εργαζόμενος θα εξαρτηθεί από το χρονικό διάστημα που βρίσκεται στην εταιρεία, με τον μέσο όρο για τα μπόνους να υπολογίζεται στα 50.000 δολάρια! Ορισμένοι από τους εργαζόμενους της εταιρείας, των οποίων οι επιδόσεις έχουν συμβάλλει καθοριστικά στην επιτυχία της, αναμένεται να λάβουν εξαψήφιο μπόνους, που σε μερικές περιπτώσεις θα ξεπερνά τις 250.000 δολάρια.

Τα μπόνους δίνονται με αφορμή ένα σημαντικό ορόσημο στην εταιρεία της φίρμας: την ανάπτυξη 20 εκατομμυρίων τετραγωνικών ποδιών σε χώρους γραφείων, καταστημάτων και αποθηκών.

«Ήθελα να γιορτάσω το ορόσημο με τρόπο που θα ήταν σημαντικός για τους ανθρώπους που συνέβαλαν στην επίτευξή του», ανέφερε ο πρόεδρος της εταιρείας, σύμφωνα με την Baltimore Sun. «Εγώ είμαι ο καπετάνιος του σκάφους αλλά εκείνοι είναι που τραβούν το κουπί».

«Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει» δήλωσε στο βίντεο της εταιρείας η Nikki Goode, διευθύντρια του λογιστικού τμήματος. «Είμαι σοκαρισμένη και απίστευτα ευγνώμων».

Η Danielle Valenzia, που εργάζεται στην εταιρεία για 19 χρόνια, σχολίασε εμφανώς συγκινημένη: «Αυτό που συνέβη απόψε ήταν μαγικό. Πρόκειται για ένα τεράστιο δώρο».