Όταν οι φίλοι της Bekki Cock της είπαν ότι αν αγαπά τόσο πολύ το χαλί της θα έπρεπε να το παντρευτεί δεν περίμεναν ότι αυτή θα το έκανε στην πραγματικότητα!

Όμως τελικά η 26χρονη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της τάπητα σε μια τελετή γεμάτη… αγάπη και ροδοπέταλα.

Η Bekki και ο Mat (όπως είναι στα αγγλικά η λέξη χαλί) έδωσαν υποσχέσεις για αγάπη μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος, αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας «The Sun».

«Αγόρασα τον Mat πριν ένα χρόνο και έκτοτε λέω σε όλους πόσο πολύ τον αγαπώ. Έγινε το κυρίαρχο θέμα συζήτησης με τους φίλους μου που μου έλεγαν “αν τον αγαπάς γιατί δεν τον παντρεύεσαι;”. Έχω περάσει τόσο χρόνο καθαρίζοντας και σκουπίζοντάς τον αρκετές φορές μέσα στη μέρα. Πάντα τον πρόσεχα για να δείχνει όσο καλύτερα γίνεται. Δεν μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτόν».

Η μητέρα των δύο παιδιών κάνει ό,τι μπορεί για να μην μένουν πάνω στον Mat τα απομεινάρια από τα παιχνίδια των μικρών. «Είμαι λίγο εμμονική μαζί του. Όταν τα παιδιά κοιμούνται ξαπλώνω στον Mat και του λέω τις πιο κρυφές σκέψεις μου» λέει η Bekki.

Στη συνέχεια προσθέτει: «Άρχισε σαν πλάκα αλλά ξεκίνησα να ψάχνω για να οργανώσω την τελετή. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη. Περιμένω πώς και πώς τα Χριστούγεννα για να περάσω κι άλλο χρόνο μαζί του. Μπορεί να πατάω πάνω του κάποια στιγμή, αλλά υποσχέθηκε ότι ποτέ δεν θα τον κακομεταχειριστώ!».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος άνθρωπος παντρεύεται το αγαπημένο του αντικείμενο. Το ίδιο συνέβη και με την 34χρονη Amanda Liberty που αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της πολυέλαιο, που αποκαλεί «Lumiere». Μάλιστα για να δείξει την αφοσίωσή της στον σχεδόν αιωνόβιο πολυέλαιο, χτύπησε και ένα τατουάζ με το σχήμα του στο χέρι της, επισφραγίζοντας τη δέσμευσή της να τον παντρευτεί!