Εξαρθρώθηκε το μεγαλύτερο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας στο dark web

Έγιναν εκατοντάδες συλλήψεις παγκοσμίως - Εντοπίστηκαν πάνω από 250.000 βίντεο


ΚΟΣΜΟΣ
14:20
19/10/2019
Εξαρθρώθηκε το μεγαλύτερο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας στο dark web
10
loading

Την εξάρθρωση του μεγαλύτερου κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας στο dark web ανακοίνωσε το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, με την παγκόσμια αυτή επιχείρηση να οδηγεί στην σύλληψη 338 ατόμων σε 12 χώρες, ενώ σώθηκαν τουλάχιστον 23 κακοποιημένα παιδιά.

Αρκετοί από τους συλληφθέντες έχουν δηλώσει ένοχοι, ενώ ήδη καταδικάστηκε ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας Welcome To Video, Jong Woo Son.

Στο server της εν λόγω ιστοσελίδας βρέθηκαν 8TB παράνομου περιεχομένου, που αντιστοιχούν σε πάνω από 250.000 βίντεο παιδικής πορνογραφίας, με το 45% εξ αυτών να έχει ήδη ελεγχθεί.

Οι Αρχές έφτασαν στην εξάρθρωση της ιστοσελίδας μέσω του συστήματος πληρωμών. Συγκεκριμένα, κάθε χρήστης λάμβανε μία μοναδική bitcoin διεύθυνση για να μπορεί να αγοράζει περιεχόμενο. Οι πράκτορες δίωξης οικονομικού εγκλήματος κατάφεραν να εντοπίσουν τις bitcoin συναλλαγές μέσω ενός «εξειδικευμένου» προγράμματος που δεν αποκαλύφθηκε, το οποίο μπορεί να αναγνωρίζει τη γενικότερη τοποθεσία του server, το διαχειριστή του site και εντέλει τη φυσική τοποθεσία του server.

Οι Αρχές αναμένεται να προχωρήσουν στην κατάσχεση των bitcoins από 24 χρήστες, προκειμένου να αποζημιωθούν τα θύματα.

«Τα παιδιά από όλο τον κόσμο είναι ασφαλέστερα λόγω των πράξεων των ΗΠΑ και των διεθνών υπηρεσιών ασφαλείας να κυνηγήσουν αυτή την υπόθεση και να ανακτήσουν τα χρήματα για τα θύματα. Θα συνεχίσουμε να κυνηγούμε τέτοιους εγκληματίες τόσο στο darknet όσο και εκτός, στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό, για να διασφαλίσουμε πως θα λάβουν την τιμωρία που αρμόζει για τα ειδεχθή εγκλήματά τους» δήλωσε η Γενική Εισαγγελέας των ΗΠΑ, Jessie K. Liu.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

10
σχόλια
 1. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  Επειδή η ψυχή του κάθε ανθρώπου είναι μοναδική και πολύτιμη και επειδή η αιωνιότητα είναι πολύ μεγάλος χρόνος για να τον αγνοείς ή για να παίζεις με την ψυχή σου που θα περάσει την αιωνιότητα της στην ημέρα της ανάστασης καλό θα ήταν τώρα που έχεις την ευκαιρία αλλά και τον χρόνο να ασχοληθείς σοβαρά με την ψυχή σου και την σωτηρία της. Διάβασε τα παρακάτω και μην το αναβάλλεις ούτε να το περιφρονείς. Αυτή ήταν η ζωή σου ! (Γι αυτούς που πιστεύουν ότι όλα τελειώνουν εδώ και όλα τελειώνουν με τον θάνατο του ανθρώπου. Ο Ιησούς Χριστός όμως και η Αγία Γραφή μας μιλάνε για μια άλλη πραγματικότητα που συναντάμε όταν φεύγουμε από αυτήν την ζωή που κατά την γνώμη μου κανένας άνθρωπος δεν θα έπρεπε να αγνοεί !)
  http://tinyurl.com/y8wuz6yw
  Το μεγάλο Ταξίδι . (Μήπως νομίζεις ότι είσαι ακόμα αρκετά νέος και έχεις χρόνο να μετανοήσεις ; Τότε διάβασε με προσοχή αυτό το εντυπάκι)
  http://tinyurl.com/yar9kky8
  Μονόδρομος. ( Άλλοι αγγίζονται από την αλήθεια και άλλοι προτιμούνε να πηγαίνουν με τους πολλούς ακόμα και αν ο δρόμος οδηγεί στην καταστροφή. Κάποιος είπε ότι μόνο τα ζωντανά ψάρια έχουν την δύναμη να πηγαίνουν ενάντια στο ρεύμα , και μόνο αυτοί που έχουν τον Ιησού Χριστό στην καρδιά τους μπορούν να λένε όχι στην αμαρτία )
  http://tinyurl.com/y88zckvu

 2. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (1/2)Η ανομία+η αμαρτία των ανθρώπων θυμίζει την κατάσταση των ανθρώπων λίγο πριν τον κατακλυσμό που έγινε στην εποχή του Νώε αλλά+την αμαρτία που υπήρχε στα Σόδομα+Γόμορρα πριν την καταστροφή τους.Οι άνθρωποι φτάσανε στο σημείο να κάνουν την πορνεία, την ασέλγεια, την σεξουαλική διαστροφή +να σκοτώνουν ο ένας τον άλλον με μεγάλη ευκολία+χωρίς να φοβούνται ούτε τον νόμο ούτε να έχουν τύψεις συνειδήσεως.Όμως υπάρχει θεία δικαιοσύνη.Η Αγία Γραφή λέει [διότι είναι αποφασισμένο εις τους ανθρώπους μια φορά να πεθάνουν μετά από αυτό κρίση] Προς Εβραίους 9:27.Επίσης ο Ιησούς Χριστός είπε [μην φοβηθητε από ανθρώπους που μπορούν να θανατώσουν το σώμα, φοβηθητε μάλλον από Αυτόν που μπορεί ψυχή+σώμα να απολέσει στην γέννα= κόλαση] Ματθαίος 10:28.Η σεξουαλική αμαρτία στο σώμα ενός ανθρώπου που είναι φτιαγμένος κατ εικόνα και ομοίωση Θεού είναι από τις μεγαλύτερες αμαρτίες.Ο Ιησούς Χριστός είπε ότι αμαρτία για τον Θεό δεν είναι μόνο η πράξη της πορνείας αλλά και η επιθυμία να κάνεις σεξουαλική αμαρτία έξω από το πλαίσιο που έθεσε το σεξ ο Δημιουργός Θεός δηλαδή μέσα στο γάμο (δες Ματθαίο 5:27-29, Μάρκο 7:20-23, Εβραίους 13:4, Αποκάλυψη 21:8). Γι αυτό όσοι κάνουν πορνεία οι ίδιοι ή ωθούν άλλους δια της βίας να εκδίδονται αμαρτάνουν απέναντι στον Θεό που τους δημιούργησε +θα περάσουν την αιωνιότητα τους με τον πατέρα του ψέματος+ της αμαρτίας.Όμως υπάρχει ελπίδα.Αν κάποιος μετανόησει πραγματικά+δεν ντραπει να ομολογήσει την αμαρτία του ο Ιησούς Χριστός ξέρει να συγχωρεί+να αλλάζει ζωές.

 3. avatar Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος αν κερδίσει τον κόσμο όλο&χάσει την ψυχή του;Ιησούς Χριστός,Μάρκος 8:36.Μόνο ο Ιησούς σώζει αιώνια!Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (2/2)Επίσης να πω πως για τον ένοχο είναι καλύτερα χίλιες φορές να παραδοθεί από μόνος του+να τιμωρηθεί από τους ανθρώπους για κάτι που έκανε πάρα να νομίζει ότι επειδή δεν τον συνέλαβε ποτέ η αστυνομία ότι την γλίτωσε+δεν θα λογοδοτήσει ποτέ για τα εγκλήματα που έκανε. Είναι φοβερό για τον αμαρτωλό άνθρωπο να πέσει αμετανόητος στα χέρια του ζωντανού Θεού στην ημέρα της κρίσεως. Και από εκεί που θα πάει δεν υπάρχει μετάνοια ούτε επιστροφή αν σε αυτήν την ζωή δεν μετανόησε και δεν απέδωσε δικαιοσύνη αποκαθιστώντας τα θύματα του.

 4. avatar στάχτη στα μάτια

  Τζέφρι Έπσταϊν...τον αυτοκτόνησαν πρίν μιλήσει.

 5. avatar Για για να μη το ξανακάνουν

  Ποινή θανάτου χωρίς οίκτο

 6. avatar Mic

  Δυστυχώς φαίνεται ότι η ζήτηση είναι μεγάλη και το χρήμα πολύ και δυστυχώς όταν υπάρχουν αυτά τα δύο κάνεις δεν θα μπορέσει να τους σταματήσει.

 7. avatar Υποκριτές

  Μπράβο για το κλείσιμο της ιστοσελίδας και για τις συλλήψεις αυτών των αποβρασματων
  Αλλά είναι να γελάει κανείς με αυτά που δήλωσε η γενική εισαγγελέας των ΗΠΑ
  Όταν πριν 2 μήνες "αυτοκτόνησαν" τον Επστειν προτού προλάβει να ανοίξει το στόμα και ρουφιανεψει, ολη την "καλή κοινωνία" των ΗΠΑ και όχι μόνο, για τους βιασμούς σε ανήλικα παιδιά στα πάρτι που διοργάνωνε και ο ίδιος
  Αλλά όπως λένε κ στο χωριό μου when money talks ton poulo και στο μπαούλο.!!!

 8. avatar Έλεος…

  Κρεμάστε τους μπας και γλιτώσει κάνα παιδάκι!!!!

 9. avatar Αιώνιος πόλεμος

  250.000 βίντεο , σημαίνει 250.000 κακοποιήσεις παιδιών ! Είναι εφιάλτης ! Και ξαναλέω , οι ποινές των τεράτων είναι χάδια! Γι αυτό συνεχίζουν την εγκληματική σταδιοδρομία τους , παρά τις κατά καιρούς επιτυχίες των διωκτικών αρχών ! Η Δικαιοσύνη είναι ανίκανη !

  1. avatar Social Distortion.

   Στην Αμερική, οι ποινές δεν είναι χάδι. Κάθε βίντεο στον υπολογιστή ειναι 5 χρόνια. Με 10 βίντεο είναι 50 χρόνια. Και ειναι πραγματικά, όχι οπως εδώ. Και οι παιδοφιλοι ειναι τελειωμενοι στις φυλακές απο τους υπολοιπους.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει