Την στιγμή που ένας τετράχρονος είδε τη μητέρα του νεκρή μέσα στη μπανιέρα περιγράφει η 35χρονη θεία του Sarah LaMantia.

Η μητέρα φαίνεται πως δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της Jason, ο οποίος την ζήλευε. Το περιστατικό έγινε στο Μέριλαντ των ΗΠΑ.

Όταν η μητέρα του τετράχρονου παιδιού είχε εξαφανιστεί, όλοι σκέφτηκαν πως μάλλον είχε φύγει από το σπίτι. Όμως η αστυνομία βρήκε εγκαταλελειμμένο το αυτοκίνητό της και έτσι άρχισε να υποψιάζεται το ενδεχόμενο της δολοφονίας.

Ο 4χρονος γιος της ήταν κι αυτός που τους αποκάλυψε πως την είχε σκοτώσει ο μπαμπάς του μπροστά στα μάτια του, όπως αναφέρει η Daily Mail.

«Ο μπαμπάς έβαλε τη μαμά στη μπανιέρα και την πυροβόλησε με όπλο», είπε στην αστυνομία.

Η θεία του παιδιού ανέφερε στην αστυνομία πως η αδερφή της και ο Jason παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2004 και φαίνονταν ευτυχισμένοι. Ωστόσο, υπήρχαν κάποια «σημάδια» τα οποία εκείνη αγνόησε.

Τελικά ο Jason την δολοφόνησε το 2011 επειδή την ζήλευε παθολογικά και καταδικάστηκε.

Η θεία του παιδιού και σύζυγός της υιοθέτησαν τον Brody τον Ιανουάριο του 2013. «Μιλάμε με τον Brody για την μητέρα του συνέχεια. Δεν έχει και δεν θα έχει καμία επαφή με τον πατέρα του μέσα από την φυλακή. Ποτέ δεν θα καταλάβει γιατί έκανε κακό στη μαμά του».