Ένας νεαρός μόλις 26 χρονών υποστηρίζει ότι έμεινε σεξουαλικά ανίκανος μετά από χρήση βιάγκρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νατ Θάιντ υποστηρίζει ότι πλέον είναι ανίκανος γιατί μετά από ένα μήνα που είχε συνέχεια στύση, οι γιατροί χρειάστηκε να του «κόψουν» κομμάτι από το πέος, ωστέ να μην αιματώνεται τέλεια.

Ο νεαρός υποστηρίζει ότι η μοιραία στύση συνέβη τον Ιούνιο… Παρά το γεγονός ότι είχε κάνει χρήση βιάγκρα και στο παρελθόν, εκείνη η φορά φαίνεται πως ήταν αρκετή για να του δημιουργήσει πρόβλημα.

Posted by Nat Thind on Monday, April 3, 2017

Και αυτό γιατί είχε μόνιμη στύση για έναν ολόκληρο μήνα. Αναγκάστηκε να πάει στους γιατρούς, οι οποίοι διέγνωσαν ότι πάσχει από πριαπισμό. Ο πριαπισμός είναι πάθηση που εκδηλώνεται ως μη υποχωρούσα, παρατεταμένη επώδυνη στύση, η οποία δε σχετίζεται απαραίτητα με σεξουαλική διέγερση.

Οι γιατροί προσπάθησαν να το αντιμετωπίσουν αλλά δεν τα κατάφεραν και για αυτό προχώρησαν σε έναν μικρό ακρωτηριασμό. Στο τέλος το κατάφεραν να βάλουν τέλος στη στύση του.

Posted by Nat Thind on Friday, May 16, 2014

Ωστόσο, εκείνος υποστηρίζει ότι πλέον δεν έχει στύση και οργασμό ενώ ρώτησε κι άλλους γιατρούς και κατέληξε ότι οι γιατροί δεν ήξεραν τι κάνουν ακριβώς και απλά δοκίμασαν κάτι να δουν αν θα πιάσει.

«Ως αποτέλεσμα, τώρα έχω μείνει με ακρωτηριασμένο πέος, μουδιασμένη άκρη, αδυναμία να έχω στύση ή να νιώσω οργασμό, πόνους καύσης και ίνωση του πέους« αναφέρει χαρακτηριστικά.