Μία τουρίστρια από την Ιρλανδία έκανε γνωστή την περιπέτειά της στη Ζάκυνθο, καταγγέλλοντας πως ένας άγνωστος προσπάθησε να της ρίξει χάπι στο ποτό της αλλά έγινε αντιληπτός από την παρέα της.

Μάλιστα η τουρίστρια έχει στην κατοχή της και τη φωτογραφία από την επίμαχη στιγμή, την οποία και «τράβηξε» η φίλη της. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται τουλάχιστον η παρέα κοριτσιών από το Δουβλίνο.

Η Τζέμα Ρέινολντς περιγράφει στην dublinlive πώς: «Φτάσαμε στο νησί ημέρα Τρίτη και το ίδιο βράδυ κάποιος έριξε κάτι στο ποτό μιας φίλης μου σε ένα από τα νάιτκλαμπ. Έριξαν στο ποτό της ναρκωτικό βιασμού. Την πήγαμε αμέσως στο νοσοκομείο όταν διαμαρτυρήθηκε ότι δεν αισθανόταν καλά. Το στομάχι της ήταν αναστατωμένο και έκανε συνεχώς εμετό».

Στη συνέχεια η κοπέλα συμπληρώνει: «Το βράδυ της Πέμπτης, ήμασταν ξανά σε ένα κλαμπ και περνούσα φανταστικά. Χόρευα με τις φίλες μου και μία από αυτές αποφάσισε να βγάλει μερικές φωτογραφίες. Ενώ το έκανε αυτό, παρατήρησε έναν από τους άνδρες γύρω μας να προσπαθεί να ρίξει ένα χάπι στο ποτό μου».

Τότε οι φίλες της Τζέμα της φώναξαν να μην πιει το ποτό, με τους δύο άνδρες να το βάζουν στα πόδια.

Η 22χρονη τουρίστρια περιγράφει: «Δεν μιλούσαμε καν με αυτούς τους άνδρες. Ήταν τελείως άγνωστοι και δεν προσπάθησαν καν να μας γνωρίσουν. Απλά ήρθαν από πίσω μου και έκαναν αυτό το πράγμα. Η αρχική μου αντίδραση ήταν να πετάξω το ποτό κάτω. Πήγα στους πορτιέρηδες και τους έδωσα περιγραφή των δύο ανδρών, όμως εκείνοι πρέπει ήδη να είχαν φύγει από το κλαμπ.

Δεν καταλαβαίνω πώς ένας άνθρωπος μπορεί να είναι τόσο άθλιος, ώστε να προσπαθήσει να καταστρέψει τις διακοπές μιας κοπέλας με αυτόν τον τρόπο. Ακόμα και στην πατρίδα υπάρχει μεγάλος κίνδυνος».