Ο σκύλος, λένε, είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και αυτή η ιστορία έρχεται να το αποδείξει περίτρανα.

Η Emma είναι ένα pitbull ενός χρόνου που παλεύει καθημερινά με μια σοβαρή ασθένεια, που φθείρει τα κόκαλά της, με αποτέλεσμα να έχει μεγάλη δυσκολία να κινηθεί.

Η αρρώστια της, όμως, δεν την απέτρεψε από το να υποδεχτεί με θέρμη και αγάπη τον ιδιοκτήτη της που επέστρεφε από το Αφγανιστάν.

Η Melissa Swanson και ο σύζυγός της, που υπηρέτησε για έξι μήνες στο Αφγανιστάν, έχουν άλλα δύο σκυλιά εκτός από την Emma, το Mikey και τη Jesse, και είναι θετοί γονείς στον οργανισμό SNARR, που ασχολείται με ζώα με ειδικές ανάγκες και την αποκατάστάση τους.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι συγκινητικό. Όταν η πόρτα ανοίγει και μπαίνει μέσα ο σύζυγος της Melissa τα δύο υγιή σκυλιά τρέχουν γεμάτα ενέργεια να τον υποδεχτούν. Το ίδιο, όμως, κάνει και η Emma, αψηφώντας το πρόβλημα υγείας της. Μπορεί να μην μπορεί να τρέξει, αλλά η αγάπη της για το αφεντικό της είναι αδιαμφισβήτητη. Και επιβραβεύεται με μια μεγάλη αγκαλιά…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.