Μια επιχείρηση στο Detroit απευθύνεται σε όσους θέλουν να ζήσουν την εμπειρία της απαγωγής και μπορούν να ξοδέψουν 500 δολάρια για μια «οικονομική απαγωγή».

Η επιχείρηση αυτή απασχόλησε τα media μετά την είδηση μιας απαγωγής ενός ζευγαριού στη Νέα Υόρκη, όπου αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για ένα μαζοχιστικό παιχνίδι.

Οι υπεύθυνοι του «Extreme Kidnapping» αναπαριστούν μια απαγωγή με τα όλα της! Δηλαδή ηλεκτρικό σοκ, κουβάδες με νερό, δέσιμο με μονωτική ταινία και σκοινιά κ.α.

Η διαφήμιση ξεκινάει παρουσιάζοντας το «Extreme Kidnapping» ως ένα extreme sport για όσους μπορούν να το αντέξουν. Σημειώνεται ότι η επιχείρηση έχει ιδρυθεί εδώ και 10 χρόνια αλλά τους τελευταίους μήνες αυξήθηκε η δημοτικότητά της. Φυσικά, μόνο οι πελάτες που πληρώνουν ζουν την εμπειρία της απαγωγής.

Μόλις 10 δευτερόλεπτα χρειάζονται στον ιδρυτή Adam Thick και τη συμμορία του για να δέσουν τα μάτια του «θύματος» και να τον κλείσουν στον βαν. Τότε ξεκινάει η 4ωρη απαγωγή που περιέχει τα «βασανιστήρια» που ζήτησε ο… πελάτης.

Ρεπόρτερ του περιοδικού GQ δήλωσε ότι σε μία light απαγωγή, στην οποία πήρε μέρος, τα χέρια του, οι αγκώνες και το στήθος του ήταν δεμένα σε μια καρέκλα, ενώ δυνατοί προβολείς των φώτιζαν. Ο Thick και οι παρέα του ανάγκασαν τον ρεπόρτερ να ακούσει το «Sweet Dreams» των Eurythmics πάνω από 20 συνεχόμενες φορές, μέχρι που το αφεντικό του πλήρωσε 100.000 πλαστά δολάρια στη συμμορία.