Έχουν σχολάσει όλοι κι έχεις μείνει μόνος στο γραφείο, όπως κάθε μέρα. Το σκέφτεσαι εδώ και καιρό. Άλλωστε είσαι ο τελευταίος που βγαίνει από το κτίριο.

Μια μέρα τελικά αποφασίζεις να το κάνεις. Άλλωστε στο σπίτι κινδυνεύεις να γίνεις αντιληπτός… και ποιος ακούει την κρεβατομουρμούρα μετά!

Αρχίζεις να πληκτρολογείς τη διεύθυνση και σε λίγα δευτερόλεπτα ολόκληρος ο κόσμος της βιομηχανίας του σεξ είναι μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή σου… Μόνο που εσύ είσαι ακόμη στο γραφείο και από τη λαχτάρα σου για το «παράνομο της υπόθεσης» έχεις ξεχάσει να κλείσεις τα στόρια στο παράθυρο.

Κι εκεί που νομίζεις ότι δε θα γίνεις αντιληπτός από κανέναν συνάδελφό σου… τελικά σε πιάνει «στα πράσα» ο γείτονας!
Κάπως έτσι μπορεί να περιγράψει κανείς την ιστορία του μοναχικού εργαζόμενου στο Brisbane της Αυστραλίας, ο οποίος αποφάσισε να… περάσει μερικές απολαυστικές ώρες στη δουλειά του!

Ο άντρας έγινε αντιληπτός από τον James P, ο οποίος βρισκόταν στο απέναντι κτίριο και ο οποίος αποφάσισε να… μοιραστεί μέσω του λογαριασμού του στο twitter τη φωτογραφία που είχε μόλις τραβήξει!

«Μας κατάλαβε ότι τον παρακολουθούσαμε. Τον χειροκροτήσαμε, όμως εκείνος έκλεισε την οθόνη του υπολογιστή» έγραψε ο James P.