Τρόμος σε λούνα παρκ στη Σεβίλλη, ρόδα γεμάτη κόσμο κόπηκε στα δυο

Πολλοί τραυματίες - Δείτε το βίντεο


ΚΟΣΜΟΣ
14:46
08/06/2019
Τρόμος σε λούνα παρκ στη Σεβίλλη, ρόδα γεμάτη κόσμο κόπηκε στα δυο
loading

Τουλάχιστον 28 άνθρωποι τραυματίστηκαν σε λούνα παρκ στο λούνα παρκ San José de la Rinconada στη Σεβίλλη, όταν ενώ ήταν σε λειτουργία μια ρόδα γεμάτη κόσμο, στην πλειοψηφία τους παιδιά, κόπηκε στα δύο.

Το ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν ξαφνικά η μπάρα από την οποία κρατιόντουσαν όσο η ρόδα γύριζε, υποχώρησε και βρέθηκαν στο κενό. Η ρόδα έσπασε και ο κόσμος που ήταν επάνω βρέθηκαν στο κενό. Κάποιοι από τους τραυματίες παγιδεύτηκαν.

Ήταν γύρω στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν σημειώθηκε το ατύχημα στη Σεβίλλη. Εκείνη την ώρα ειδοποιήθηκαν οι αρχές καθώς υπήρχαν πολλοί τραυματίες.

Τουλάχιστον 28 άνθρωποι τραυματίστηκαν. Αρχικά, εννέα άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής. Οι άλλοι 19 μεταφέρθηκαν σε κέντρα υγείας στη Σεβίλλη για τις πρώτες βοήθειες.

Η εταιρία που διαχειρίζεται το λούνα παρκ στη Σεβίλλη υποστήριξε, σε ανακοίνωσή της, ότι είχε κάνει τους απαραίτητους ελέγχους και δεν υπήρχε καμία ένδειξη πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Οι αρχές της πόλης έχουν ξεκινήσει έρευνα για τις αιτίες του ατυχήματος.

Αμέσως μετά το ατύχημα, ο χώρος σφραγίστηκε κι έκλεισε και το αν θα ανοίξει ξανά θα αποφασιστεί το επόμενη διάστημα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει