Σε εξέλιξη είναι η δίκη του 28χρονου Gilberto Valle, του αστυνομικού – κανίβαλου που κατηγορείται από το FBI ότι συνωμοτούσε με κανιβάλους από όλο τον κόσμο και σκόπευε να μαγειρέψει και να φάει πάνω από 100 γυναίκες.

Μπορεί οι δικηγόροι του να επιμένουν πως στον πελάτη τους απλά άρεσε να μπαίνει σε κανιβαλιστικά σάιτ και να προσποιείται πως έχει πραγματοποιήσει ήδη τις αρρωστημένες φαντασιώσεις του, αλλά το FBI καταθέτει σε καθημερινή βάση νέα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι είχε φτάσει πολύ κοντά στο να ξεκινήσει την εγκληματική του δραστηριότητα.

Μάλιστα ο Valle, που ζει στη Νέα Υόρκη, είχε ξεκινήσει να ανταλλάσσει μηνύματα με έναν Βρετανό κανίβαλο με το ψευδώνυμο Moody Blues και ο οποίος είχε δηλώσει ότι έχει ήδη φάει δύο γυναίκες.

Οι δύο άντρες συζητούσαν την ιδέα να κόψουν τα πόδια της γυναίκας και να τα ψήσουν στο μπάρμπεκιου μπροστά τους ενώ αυτή θα ζούσε ακόμη με τον Moody Blues να λέει ότι είναι πιο ωραίο να τρως την γυναίκα ζωντανή και με τον Valle να λέει ότι δεν μπορεί να τρώει «ωμό κρέας».

Σε μία άλλη συνομιλία ο Valle λέει: «Θέλω πραγματικά να υποφέρει. Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να αρχίσει να μαγειρεύεται».

Και τον Moody Blues να του λέει: «Μην ξεχάσεις να κρατήσεις τα κόκαλα για να φτιάξεις ζωμό. Σούπα κοπέλας» και ο Valle να εγκρίνει την… ιδέα και να λέει ότι θα είναι πολύ γευστικό.