Έσωσε το παιδί τους και του το ξεπλήρωσαν σώζοντας τον σκύλο του

Αγοράκι και σκυλάκι έπασχαν μάλιστα από την ίδια ασθένεια


ΚΟΣΜΟΣ
20:15
17/05/2019
Έσωσε το παιδί τους και του το ξεπλήρωσαν σώζοντας τον σκύλο του
loading

Οι κτηνίατροι γονείς ενός μικρού παιδιού που έσωσε ένας γιατρός εγχειρίζοντας την καρδιά του αντιγύρισαν τη χάρη σώζοντας τον σκύλο του χειρουργού, ο οποίος έπασχε από την ίδια καρδιακή νόσο.

Ο τετράχρονος Mattia Ferasin γεννήθηκε με μια σπάνια καρδιακή νόσο που χρειάστηκε μια εφτάωρη επέμβαση για να σωθεί η ζωή του. Επικεφαλής της χειρουργικής ομάδας ήταν ο δρ Caner Salih, ο οποίος συνομιλώντας με τους γονείς του μικρού τους αποκάλυψε πως και ο σκύλος του, το γαλλικό μπουλντόγκ Budu, έπασχε συμπτωματικά από το ίδιο καρδιακό πρόβλημα.

Αυτό που δεν ήξερε ο Salih ήταν πως οι γονείς του Mattia, Luca και Heidi, όχι μόνο ήταν κτηνίατροι, αλλά ειδικεύονται κιόλας στα καρδιακά νοσήματα των σκύλων! Αγοράκι και σκύλος είναι σήμερα υγιέστατοι και έχουν γίνει τα καλύτερα φιλαράκια.

Η 38χρονη Heidi από το Χαμσάιρ της Αγγλίας λέει χαρακτηριστικά: «Θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες σε όλη την ομάδα που έσωσε τον Mattia … Αυτός ήταν ο τρόπος μας να δώσουμε κάτι πίσω, καθώς καμία λέξη δεν μπορεί να περιγράψει την ευγνωμοσύνη που νιώθουμε».

Ο 58χρονος δρ Salih, που εγχείρισε τον μικρό σε παιδικό νοσοκομείο του Λονδίνου, σημειώνει: «Ο Budu έχει αναρρώσει πλήρως πια». Ο γιατρός γνωρίστηκε με τους γονείς στους διαδρόμους του νοσοκομείου και τους είπε κάποια στιγμή την πάθηση του σκύλου του, που ήταν συμπτωματικά η ίδια με του παιδιού.

Ο Budu ήταν πιο τυχερός όμως, καθώς η κατάστασή του δεν χρειαζόταν εγχείρηση, υποβλήθηκε ωστόσο σε θεραπεία και έζησε για ένα διάστημα μακριά από την οικογένειά του…

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει