Ένα βίντεο από τη στιγμή που ένα αυτοκίνητο πέφτει πάνω σε ένα 9χρονο κορίτσι στη Τζόρτζια των ΗΠΑ, την ώρα που έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Σε βίντεο από το περιστατικό, φαίνονται δύο παιδιά να παίζουν αμέριμνα στην αυλή του σπιτιού τους όταν ένα αυτοκίνητο κατευθύνεται κατά πάνω τους.

Η μικρή κάνει προσπάθεια να το αποφύγει, αλλά δεν τα καταφέρνει. Κατέληξε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα και πολλαπλά κατάγματα.

«Ήταν έφηβοι μέσα στο αυτοκίνητο, έτσι πρέπει να μάθουμε τι έγινε και πώς ήταν στην κατοχή τους το όχημα» ανέφερε ένας αστυνομικός.

Παρά τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης, η 9χρονη άντεξε αν και τραυματίστηκε σοβαρά και πλέον έχει μπροστά της μεγάλο δρόμο για την ανάκαμψή της.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, μετά την πρόσκρουση ένα άτομο που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο το βάζει στα πόδια.

Η αστυνομία αναζητά αυτό το άτομο, που εκτιμάται ότι ήταν ο συνοδηγός, αλλά και τον οδηγό του αυτοκινήτου που παράτησαν την 9χρονη αφού την χτύπησαν.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

God is so great. There is no explanation on how my client is alive. I sat with her and can’t believe my eyes and though her road to health will be long, she’s alive. #miracle Please turn yourself in to the teens who ran. https://www.gofundme.com/laderihanna-holmes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη L.Chris Stewart Esq (@chrisstewart_esq_) στις