Η Princess είναι ένα 10 ετών σπιτς που είναι πλέον επαγγελματίας υπνωτίστρια, όπως ακριβώς και η ιδιοκτήτριά της.

Είναι φυσικά το μόνο σκυλί που έχει τέτοιες ικανότητες, ικανότητες αναντίρρητες όπως έμαθαν και επιβεβαίωσαν μια σειρά από διασημότητες!

Η Princess κοιτά στα μάτια τον πελάτη και τον ρίχνει σε μια υπερβατική κατάσταση, κάτι που επιβεβαίωσε πρόσφατα και ο πάντα σκεπτικιστής Simon Cowell και το πάνελ του στην εκπομπή «Loose Women».

Ακόμα και η χολιγουντιανή Ντρου Μπάριμορ υπνωτίστηκε πολύ πρόσφατα από την Princess και πάλι ζωντανά σε εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης.

Η 44χρονη υπνωτίστρια από το Λιντς της Αγγλίας, Krystyna Lennon, που την εκπαίδευσε λέει χαρακτηριστικά: «Οι άνθρωποι πιστεύουν πως η Princess διαθέτει μαγικές δυνάμεις, αλλά δεν είναι αλήθεια. Στην πραγματικότητα μπορείς να υπνωτιστείς από τα πάντα, ακόμα και από ένα σκυλί. Παρατήρησα πως η Princess έχει ένα πολύ βαθύ βλέμμα … κι έτσι χρησιμοποίησα αυτή τη φυσική κλίση της».

Η Krystyna έχει αποδείξει τους ισχυρισμούς της σε τόσες και τόσες ζωντανές επιδείξεις, με το σκυλί να υπνωτίζει άτομα από το κοινό. Ο Simon Cowell την ξέρει καλά, καθώς τον είχε υπνωτίσει και το 2015 όταν είχε βρεθεί ως διαγωνιζόμενη στο πλατό του «Britain’s Got Talent».

Πολλοί ακόμα διάσημοι έχουν πέσει θύματά της (James Corden, Nadia Sawalha, Andera McLean) και η Krystyna την επιστρατεύει εδώ και χρόνια στις επαγγελματικές συνεδρίες της…